2018-10-15 21:06


După MĂRTURISIREA lui Kevin Spacey, serialul ”House of Cards” a fost ANULAT

 |  22:18
După MĂRTURISIREA lui Kevin Spacey, serialul ”House of Cards” a fost ANULAT

Serialul „House of Cards” se va încheia după sezonul al șaselea, cel care este în producție acum și care va avea premiera în 2018, potrivit Variety. Netflix a anunțat că serialul „House of Cards” se va încheia după sezonul al șaselea.

Această veste a venit în contextul în care actorul principal, Kevin Spacey, este acuzat că i-ar fi făcut avansuri actorului Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, pe vremea când acesta avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporter.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs.

Kevin Spacey este de asemenea producătorul executiv al serialului Netflix „House of Cards”. Din 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-30

TAGURI: house of card, kevin spacey, gay, netflix
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
31 Oct 2017

shi-a spus cele mai ascunse ganduri omul/////
Random imageUltimele stiri


loading...