2018-11-19 15:40


E INCREDIBIL ce a putut să facă MR. BEAN la 62 de ani

 |  14:59
E INCREDIBIL ce a putut să facă MR. BEAN la 62 de ani

Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut publicului din întreaga lume ca Mr. Bean, a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil alături de noua sa soție, Louise Ford, cu 29 de ani mai tânără decât el, scrie Agerpres.

Louise Ford este tot o actriță, care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors , o parodie familiei regale britanice. Relația dintre cei doi a început în 2012 în timpul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soția sa de-o viață, Sunestra Sastry. Însă la 24 de ani după ce a spus "da", actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viață alături de noua sa parteneră

Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tânăr militar de 23 de ani, și Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soție, la care au participat și ducii de Cambridge și prietenul său, prințul Charles.

Însă, potrivit ziarului Daily Mail, relația actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: mr bean, incredibil, tata, copil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
ACTOR NEBUN
07 Feb 2018

La inceput parca era ceva de capul sau dar pe urma a devenit banal si dezgustator
Random imageUltimele stiri


loading...