2017-01-22 22:29


Ea este românca ce a cantat un duet cu Amr Diab

 |  18:16
Ea este românca ce a cantat un duet cu Amr Diab

După absolvirea Şcolii Populare de Artă, Nicoleta Căldăraru, sedusă de lumea arabă, decide să părăsească ţara, cu spiritul aventuros al fiecărei tinere artiste, în căutarea recunoaşterii talentului. Însoţită de bandul său, Nicoleta alege ca primă destinaţie, Egiptul. Aici, resuşeste să câştige aprecierea publicului, într-un timp relativ scurt, cu melodii de petrecere româneşti, muzica folclorică şi coveruri internaţionale.

Talentul său o face remarcata rapid şi Nicoleta începe să  fie invitată să cânte în hoteluri de lux din Egipt: Marriott, Hilton, Movenpick, Crown Plazza. În câteva luni, Nicoleta câştigă notorietate şi participă ca invitată la celebrele Summer Festivals din Sharm el Sheikh. Astfel, Nicoleta urcă pe scenă alături de nume mari ale muzicii arăbeşti, precum: Hakim, Mohamed Fauzi şi celebrul Amr Diab, cu care interpretează chiar, în duet, faimoasa melodie “ Habibi Ya Nour el Nain”, coloana sonoră din Clona.Capitalul de imagine a sporit în urma aprecierii de care s-a bucurat din partea lui Amr Diab,  care a fost impresionat de lejeritatea cu care jonglează cu stilurile muzicale, cât şi de calitătile ei vocale.

Aceasta a condus la o reuşita ambiţioasă, constând în invitaţia de a cânta la Summit-ul de Pace al Tarilor din Africa, în faţa unor mari preşedinţi precum: Yasser  Arafat, Hassan al II-lea al Marocului, Abdullah al II-lea al Iordaniei, fiul lui Hussein al Iordaniei, Hosmin Moubarack  şi alţii. “ Mi-am dorit întotdeauna să ajung să bucur şi românii cu muzica mea! Este dureros să devii cunoscut în afară, să capeţi aprecierea în timp a unor străini, iar la tine în ţară,  să fii un anonim. Şi dacă recunoaşterea va veni şi aici, ea va avea pentru mine o semnificaţie emoţionala înzecită, pentru că de data asta cânt pentru ai mei, îmi iubesc ţara şi sunt mândră de ea. Sper ca realizările mele din afară să aducă un strop de mândrie oricărui român, pentru că suntem mulţi români talentaţi care putem oferi în străinătate, o imagine extraordinară despre ţara noastră”, spune Nicoleta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: Amr Diab, Nicoleta Caldararu, romanca, duet, arabComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image