2017-01-18 14:40

MONDEN


EBay şi PayPal au dat în judecată Google pentru furt de secrete comerciale

 |  16:46
EBay şi PayPal au dat în judecată Google pentru furt de secrete comerciale

eBay şi PayPal,divizia de plăţi online a companiei, au dat în judecată Google, precum şi doifoşti angajaţi, pentru furt de secrete comerciale, relatează Bloomberg. Acuzaţiilese referă la folosirea ilegală a unor secrete referitoare la operaţiunile deplăţi prin telefonul mobil ale PayPal.

OsamaBedier, fost director la PayPal, în prezent angajat al Google, a furat informaţii confidenţiale de la fosta sa companie,potrivit reclamaţiei depuse la un tribunal din San Jose, California. StephanieTilenius, care şi ea a plecat de la PayPal la Google, şi-ar fi încălcatobligaţiile contractuale prin recrutarea lui Bedier, se arată în documente. "Bedier şi Google au folosit în mod ilegal secrete comerciale ale PayPal,referitoare la punctele de plată, pe care le-au dezvăluit Google şi altorretaileri importanţi", potrivit plângerii.

Ambelecompanii încearcă să îşi dezvolte reţele de puncte de plată în magazine. PayPalcolaborează cu retaileri importanţi pentru dezvoltarea unui nou tip de sistemde puncte de plată. Google a prezentat, joi, douăservicii prin care consumatorii pot efectua plăţi la cumpărături printelefoanele mobile. Un purtător de cuvânt al Google a declaratcă nu poate comenta până când compania nu primeşte o copie a reclamaţiei. PayPalmai acuză că Bedier, care a plecat din companie în ianuarie, discuta cu Googledespre acest fapt în timp ce în paralel conducea negocierile ca Pay Pal sădevină o opţiune de plăţi pe piaţa Android.

Tileniusa plecat de la eBay în 2009 şi nu avea voie, prin contract, să recrutezeangajaţi din companie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image