2017-01-20 22:21

MONDEN


Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!

 |  21:00
Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!

Dacă englezii îl au pe David Beckham, noi îl avem pe Adrian Mutu, cel mai tatuat dintre tatuaţii showbizului autohton. La ultima numărătoare, fotbalistul avea 17 desene pe trup şi promitea solemn că nu are de gând să se oprească. Alex Velea este şi el un adept al desenelor cu tuşul pe piele, cântăreţul dedicând fiecărei persoane pe care o iubeşte câte un tatuaj. Vezi în continuare şi alte personaje mondene pasionate de tatuaje.

Adrian Mutu a început timid, cu un desen micuţ, într-o zonă care nu era expusă publicului şi a ajuns să numere nu mai puţin de 17 desene pe tot corpul. În martie, “Briliantul” şi-a desenat cu tuş un coif roman care are alăturat un text din cartea “Războinicul luminii”, a scriitorului Paulo Coelho: “Un guerriero non puo abbassare la testa, altrimenti perde di vista l’orizzonte dei suoi sogni”, adică “Un războinic nu trebuie să-şi plece capul, pentru că îşi pierde orizontul visurilor sale”. Numele copiilor şi al soţiei sunt şi ele la loc de cinste pe muşchii fotbalistului. La fel şi sumedenie de litere chinezeşti, gotice, desene tribale şi multe alte simboluri cărora numai el le ştie sensul.

Alex Velea a început cu stângul în goana după primul loc în rândul tatuaţilor, "pictorul" stând cam prost cu limba română: "Dumnezeu e, cu mine", a scris tatuatorul, desenând pentru totdeauna o virgulă în plus pe spatele cântăreţului.

Oana Zăvoranu are şi ea trei desene tribale pe braţe şi are de gând să tatueze şi chipul iubitului său motan, Marty.

Prietena ei Anamaria Prodan este înnebunită după broscuţe, atât de tare încât şi-a acoperit abdomenul cu ele. Pe lângă acestea, impresara mai are tatuate un cod de bare, o stea al lui David şi mai multe litere care simbolizează dragostea pentru soţul şi fetele ei.

Şi Giulia adoră tatuajele şi are până acum şase desene permanente, unul dintre ele reprezentând o zână la încheietura mâinii drepte, pe spate are un îngeraş, iar în zona urechii purtând cu mândrie o cheie Sol.

În lumea muzicii se pare că se poartă tatuajele pentru că şi Delia are câteva desene făcute cu tuş: pe mână are scris cuvântul "femme" (n.r., femeie), pe gleznă un trandafir şi un pistol şi încă un mesaj divin al cărui sens îl păstrează secret.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-01

Mai multe imagini:
Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!
zoom
Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!
zoom
Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!
zoom

Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!
zoom
Ei sunt cei mai tatuaţi din showbiz!
zoom

TAGURI: adrian mutu, oana zavoranu, delia matache, alex veleaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image