2019-01-22 21:11


Ela Crăciun este ÎNSĂRCINATĂ pentru a treia oară: De 12 ani învăț să fiu MAMĂ

 |  09:25
Ela Crăciun este ÎNSĂRCINATĂ pentru a treia oară: De 12 ani învăț să fiu MAMĂ

Primăvara aduce vești minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Crăciun, prezentatoare TV și cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată și va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară. Vestea i-a bucurat nespus pe soțul și pe cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, aceștia din urmă așteptând cu nerăbdare momentul când și vor vedea frățiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online și SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieții sale și că, de mic copil, visa să aibă  familie mare și fericită.

„Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând, învățându-i ce înseamnă iubirea și respectul, reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi”, spune Ela Crăciun.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi marea veste pe pagina ei de socializare, dar și printr-o postare pe blogul său.

„De 12 ani învăț să fiu mamă lângă Alex, apoi lângă Alesia. Acum mă pregătesc pentru o nouă lecție a vieții mele, o minune pe cale să se întâmple. Voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre.

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie șansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluș, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o dată la pieptul meu o ființă mica și fragilă. Gândurile mi se adună și mi se risipesc facându-mi planuri pentru această toamnă. Bebelușul nostru va veni pe lume în luna noiembrie și este așteptat cu iubire de toata familia”, spune prezentatoarea emisiunii "Numai de bine", de la Antena 3.

Ela mărturisește că va rămâne în continuare extrem de activă, ducându-și la capăt proiectele

“Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-09

TAGURI: ela craciun, insarcinata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...