2018-10-17 21:41


Ele sunt primele VEDETE care au acceptat provocarea vieții în show-ul ASIA EXPRESS!

 |  14:49
Ele sunt primele VEDETE care au acceptat provocarea vieții în show-ul ASIA EXPRESS!

Antena 1 a anunţat primul dintre cele şapte cupluri de vedete care intră în cursa „Asia Express“, emisiunea realizată după formatul „Peking Express“, la Antena 1. Nicoleta şi Iuliana Luciu sunt prima echipă de vedete care pornesc în marea aventură pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda, iar lor li se alatura Lora si iubitul ei, Ionut Ghenu.

„Am vorbit de multe ori despre faptul că  ne-ar plăcea să ne luăm rucsacul în spate, să plecăm în lume de nebuni. Dacă nu făceam asta acum, nu știu când am mai fi avut ocazia. Se pare că Universul a contemplat în favoarea noastră şi ne-a dat ce ne-am dorit. La fel de adevărată este și vorba “Ai grijă ce îți dorești!”. Spun asta pentru că știu că ce ne așteaptă nu va fi deloc ușor. Știu că locurile în care vom ajunge sunt foarte periculoase. Mie îmi place în general să mă gândesc la ce e mai rău, ca să nu fiu surprinsă, de asta mi-am făcut tot felul de scenarii, mă aştept să avem parte de tot felul de situații limită, lipsă de mâncare, condiții grele în care să dormim, nervi, epuizare fizică etc.”, a declarat Lora.

Întrebați cum se decurcă în condiții de stres şi cât de mult reuşesc să se înţeleagă unul pe celălalt, aceștia au spus simplu “Va fi foarte interesant de privit pentru cei de acasă!”.

Încrezătoare şi nerăbdătoare, surorile Luciu susţin că nu se tem de nimic, sunt doar foarte curioase de cum va decurge această experienţă.  

„Probabil mulţi vor spune că au venit în acest show pentru competiţie, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună şi vom face ceva amândouă. Până acum viaţa ne-a pus în faţa multor situaţii limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!”, a declarat Nicoleta Luciu.   

„M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viaţă am întâlnit tot felul de «şerpi», aşa că sunt hotarâtă să fac faţă oricărui moment. Ştiu că Nicoleta e mult mai înţelegătoare, dar la fel de bine ştiu că va urla şi va ţipa mult mai mult decât mine. Cred că va fi o experienţă din care vom învăţa foarte multe lucruri şi abia aştept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare“, povesteşte Iuliana.

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

 Formatul emisiunii a fost prima oara realizat in anul 2004. De atunci si pana in prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate in peste 15 tari (Franta, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) si au fost puse la dispozitia participantilor 10 rute diferite. In 2016 si-a castigat titlul de cel mai urmarit show de divertisment din Columbia, iar in 2015 a fost un adevarat fenomen la nivel de social media in Spania si Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. Asia Express va fi difuzat de Antena 1 în primavera anului 2018, filmările urmând să aibă loc la sfărșitul acestui an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-03

TAGURI: asia express, antena 1, ionut ghenu, lora, luciu, show
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...