2017-01-25 03:29


Ele sunt cele mai cuminţi vedete

 |  21:00
Ele sunt cele mai cuminţi vedete

Chiar dacă sunt mulţi cei care cred că  la noi să fii persoană publică înseamnă să fii măcar o dată implicată într-un scandal, iată că lucrurile pot sta şi altfel. Vă prezentăm mai jos câteva dintre persoanele showbizzului autohton care au reuşit cu brio să nu se implice în nici un scandal mediatic. Ele fac parte dintre vedetele cuminţi.

Analia Selis

Este  frumoasa brunetă venită tocmai din Argentina, care  a reuşit să-şi câstige statutul de artist cu normă întreagă în România. A stat întotdeauna departe de scandalurile, aproape clasice, din showbizzul românesc. Este căsătorită cu un român şi a devenit mămica unei fetiţe. Anul trecut, artista a reuşit să obţină şi cetăţenia română, îndeplinindu-şi astfel un vis pe care îl avea de mult timp. Îşi vede în continuare de carieră şi de familie şi spune că este mulţumită şi foarte fericită cu ceea ce are.

Andra

Interpreta are una dintre cele mai bune voci din România, şi a reuşit să se păstreze pe aceeaşi linie din momentul în care s-a lansat şi până astăzi, nu a intrat în conflicte şi nici nu “s-a jucat” cu iubiţii  aşa cum au procedat multe dintre colegele sale. Andra a vorbit întotdeauna cu plăcere despre viaţa ei, însă nu o face cu vulgaritate. Nu-şi etalează sutele de perechi de pantofi la televizor şi nici nu vorbeşte despre cât de bun este la pat soţul ei, Cătălin Măruţă. În prezent, este mama unui băieţel de nota 10 care i-a schimbat viaţa în cel mai plăcut mod. Să sperăm că Andra o va ţine tot aşa.

Monica Anghel

Fosta câstigătoare a Cerbului de Aur, Monica Anghel este una dintre artistele vechi care a reuşit să demonstreze că nu este nevoie să-ţi arăţi sânii pentru a avea succes pe plan muzical, astfel că multe tinere ar putea lua exemplu de la cântăreaţă, care a reuşit să se menţină în topuri în ultimii ani. A intrat în grupul Divertis, a devenit realizator radio, dar nici un moment nu a dispărut din atenţia publicului. 

Smiley

Nu se aliniază cu vedetele care vorbesc la nesfârşit despre viaţa lor sexuală şi despre cumpărăturile pe care şi le-au făcut în străinătate. Artistului îi place foarte mult muzica, iar acest lucru îl ajută să aibă foare multe lucruri de spus. De ceva timp are o relaţie cu frumoasa Laura Cosoi pe care a reuşit cu eleganţă să o ţină departe de cârcotaşi.

Virgil Ianţu

Cu riscul de a se spune despre el că este arogant, Virgil Ianţu, realizatorul emisiunii „Vrei să fii milionar“, de la Kanal D a ţinut întotdeauna garda sus. Chiar dacă o perioadă nu a fost în atenţia publicului, Ianţu şi-a păstrat demnitatea şi integritatea morală. A intrat într-un con de umbră, timp în care a evitat să dea interviuri în presă, lucru care se pare că l-a ajutat enorm.

Paula Seling

Este o altă vedetă care a câştigat admiraţia publicului graţie sensibilităţii şi seriozităţii, calităţi de care a dat dovadă întotdeauna. Astfel că, datorită cunoştinţelor sale muzicale, artista a reuşit să câştige respectul colegilor de vârsta ei, dar şi pe cel al monştrilor sacri ai muzicii din România. S-a promovat frumos şi curat şi a stat departe de orice scandal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14

Mai multe imagini:
Ele sunt cele mai cuminţi vedete
zoom
Ele sunt cele mai cuminţi vedete
zoom
Ele sunt cele mai cuminţi vedete
zoom

Ele sunt cele mai cuminţi vedete
zoom
Ele sunt cele mai cuminţi vedete
zoom

TAGURI: cuminti, vedeteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image