2017-01-20 16:04

MONDEN


Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand

 |  19:47
Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand

Dacă pe la noi până şi divele de carton sunt ca scoase din cutie atuncicând ies din casă, că doar din imagine îşi câştigă o pâine, în “ţara tuturorposibilităţilor” nu prea stă lumea la coadă la coafor şi nici pe hainele dedesigner nu se pune atâta preţ, mai ales dacă domnul Bachus este cel mai bunprieten al lor şi doamna Marijuana le supraveghează fiecare pas.

Fără îndoială, regina încoronată a divelor aflate tot timpul în conflictcu piaptănul este Amy Winehouse. Niciodată nu a fost la patruace, ba chiar este ridiculizată în permanenţă pentru hainele cu care alege să-şiacopere, cât de cât, trupul tatuat excesiv, iar în ceea ce priveşte coafura şimachiajul, cuvintele sunt de prisos. Are totuşi un atu: vocea remarcabilă careo pune în lumina reflectoarelor, indiferent de părul ciufulit şi ţinutele cepar luate pe furiş de la second-hand.

Britney Spears se chinuie din răsputeri să ocupe şi ea primul loc, alăturide Amy, cel puţin în ultimii ani de când ne tot surprinde ba cu o chelieluminoasă, ba cu extensii de păr ce par mai degrabă o grămăjoară de lânăîncurcată şi murdară. Cât despre ţinutele fostei prinţese a muzicii pop, nici măcarnu pot fi încadrate în vreun stil anume, oxigenata combinând cizme de piele cubluze de trening sau sandale cu toc şi pantaloni de pijama, iar pe deasupratronând o haină de blană.

Deşi este considerată idolul copiilor şi s-a îmbogăţit jucând roluri defecioară neprihănită când, în realitate, cu o mână ţine sticla de whisky şi cualta joint-ul, Miley Cyrus, alias Hannah Montana este, în viaţa de zi cu zi, o şleampătăşi jumătate. Nu de puţine ori a fost surprinsă cu multe grade la bord, abia ţinându-sepe picioare, motiv pentru care şi vestimentaţia era aleasă la luminatelefonului mobil, un bun exemplu pentru milioanele de copii din lumea întreagăcare şi-au decorat camerele cu pozele ei prelucrate pe calculator.

Inversând principiul “Afară vopsit gardul şi înăuntru leopardul”, o găsimpe Kelly Osbourne care a slăbit considerabil, dar a rămas aceeaşi femeieneîngrijită, foarte rar cu părul coafat şi cu o trecere rapidă de la rochiţelede-o palmă, la haine sport cu cinci numere mai mari.

Fost model şi imagine mai mult sau mai puţin onorabilă a unor branduricelebre, Kate Moss este o apariţie controversată. Câteodată, criticii de modă ofelicită pentru hainele alese, iar alteori este de nerecunoscut. Petrecăreaţăcu state vechi prin cluburile de noapte şi client fidel al beţiilor de fiţe,Kate a fost surprinsă de multe ori mergând pe şapte cărări, cu haine rupte saumurdare, păr nepieptănat de două sezoane şi machiaj întins până la urechi.

Courtney Love nu a fost niciodată un “fashion icon” şi nici nu adebordat de feminitate şi gingăşie, însă unele apariţii publice dezgustăconsumatorul de monden. Haine total nepotrivite pentru silueta trasă princercul butoiului, o freză în care parcă s-au jucat toate mâţele vecinilor şi un machiaj pictat parcă după onoapte zdravănă de beţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-01

Mai multe imagini:
Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand
zoom
Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand
zoom
Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand
zoom

Ele sunt divele nepieptănate şi îmbrăcate de la second-hand
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image