2017-01-20 14:05

MONDEN


Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii

 |  19:10
Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii

Vedetele au găsitremediul ideal pentru depresia provocată la nivel global de criza economică:îşi măresc familia, convinse fiind că zâmbetul unui copil alungă şi cele mainegre supărări. Încă de la sfârşitul anului trecut, au început să curgă ştirileîn care actriţe sau cântăreţe anunţă că sunt însărcinate, iar 2011 a adus omulţime de astfel de veşti. Penelope Cruz, Mariah Carey, Pink sau Eva Herzigovasunt doar câteva dintre starurile ce vor deveni anul acesta mămici. Nici înRomânia nu ducem lipsă de moştenitori ai vedetelor. Dacă Daniela Gyorfi urmeazăsă nască în curând, Jojo a anunţat recent că este şi ea gravidă în patru luni.

Pe numele său realAlicia Moore, Pink a recunoscut că esteînsărcinată spre sfârşitul lui 2010. Atât cântăreaţa, cât şi soţul său, CareyHart, s-au declarat foarte fericiţi pentru faptul că vor deveni părinţi pentruprima oară, mai ales că Pink a trecut prin experienţa pierderii unei sarcini,cu doi ani în urmă. Şi pe strada lui PenelopeCruz a răsărit soarele: după o sarcină eşuată, actriţa este acum gravidă înşapte luni, făcându-l să sară în sus de fericie pe soţul ei, viitorul tăticJavier Bardem. În aceeaşi situaţie se află LillyAllen. La doi ani după ce a pierdut o sarcină, artista a aflat că este dinnou însărcinată, urmând să nască luna aceasta.

Jennifer Connely va fi mamă din nou anul acesta, actriţa anunţând căaşteaptă cel de-al treilea copil. Şi EvaHerzigova îi va mai dărui un copil soţului său, supermodelul având deja unbăieţel în vârstă de trei ani. Vestea că va deveni mamă pentru prima oară, la38 de ani, a reprezentat un real motiv de bucurie şi pentru Christina Applegate, celebră dinserialul „Familia Bundy”. După ce a reuşit să se trateze de cancer la sân,vedeta a rămas însărcinată, urmând să aducă pe lume o fetiţă, în lunafebruarie. După principiul „niciodată nu e prea târziu” pare să se ghideze şi Mariah Carey care, la 41 de ani, sepregăteşte să-şi întâmpine moştenitorii: cântăreaţa va naşte gemeni, lucru carel-a încântat peste măsură pe soţul ei, Nick Cannon.

David şi VictoriaBeckham, de patru ori părinţi

Natalie Portman va fi şi ea mamă anul acesta, actriţa anunţând de curând că esteînsărcinată, tatăl copilului fiind iubitul ei, coregraful Benjamin Millepied,cu care a colaborat la filmul „Black Swan”. De asemenea, Selma Blair va trebui să se obişnuiască cu schimbatul scutelecelor,căci aşteaptă primul său copil, acriţa fiind gravidă în trei luni. După ocăsnicie eşuată, din care a rezultat un băieţel, Kate Hudson a rămas din nou însărcinată, vedeta având o relaţie cusolistul trupei Muse, Matt Bellamy. Davidşi Victoria Beckham îşi vor mărifamilia în 2011, fosta cântăreaţă de la Spice Girls fiind din nou însărcinată.Cuplul are deja trei copii, toţi băieţi. La 34 de ani, Alicia Silverstone aşteaptă primul ei copil, împreună cu soţul ei,Christopher Jarecki. Un început de an fericit şi pentru Jewel şi soţul ei, starul rodeo, TyMurray. Cântăreaţa este însărcinată cu primul ei

Vedetele autohtone nu au fost atât de harnice laacest capitol precum cele din străinătate, însă nici lumea mondenă româneascănu se poate plânge de veşti bune. Gravidă în opt luni, Daniela Gyorfi va aduce pe lume primul ei copil, o fetiţă, într-oclinică privată din Bucureşti. Şi RăzvanFodor va deveni tată anul acesta, soţia vedetei de la Acasă TV, Irina,fiind însărcinată în şapte luni. După o căsătorie-fulger, oficiată în 2009,Jojo a anunţat, ieri, că alături de soţul ei, Ionuţ Grama, aşteaptă primulcopil. Valabil şi pentru Andra şi Cătălin Măruţă: cele două vedete suntnerăbdătoare să-şi vadă băieţelul, căruia i-au şi ales un nume: David. Tăticivor deveni în 2011 şi Dan Capatos,dar şi Lucian Viziru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19

Mai multe imagini:
Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii
zoom
Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii
zoom
Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii
zoom

Ele sunt gravidele anului 2011. Vedetele sfidează criza făcând copii
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image