2018-06-24 12:07


Elena Cârstea, îngrozită de întâlnirea cu URAGANUL IRMA: E foarte rău, lumea e disperată!

 |  15:54
Elena Cârstea, îngrozită de întâlnirea cu URAGANUL IRMA: E foarte rău, lumea e disperată!

Trecerea uraganului Irma peste Florida a lasat urme adanci si in sufletul Elenei Carstea, care locuieste de multi ani in America, chiar in statul Florida, impreuna cu sotul si cele doua fiice. Cantareata nu a vrut sub nici o forma sa paraseasca statul pentru ca una dintre fiice, care se afla in Garda Nationala a Americii, era detasata in Miami.

„Noi am ales să rămânem, pentru că copilul meu cel mare e la Miami, detașată cu Garda Națională și este încă acolo. Evacuarea s-a făcut și între noi și aria de evacuare era o casă… Nimeni nu are voie să iasă din casă, este ordin. E foarte rău, lumea e disperată. Mi-e frică pentru toată lumea, e absolut oribil să vezi toată nebunia asta și disperarea că nu ai unde să mergi. Eu una nu am vrut să plec sub nicio formă, că am copilul aici”, a declarat Elena Cârstea la Antena 3. 

Uraganul Irma mătură statul american Florida, cu rafale de vânt de peste 190 de km/h. Urgia a fost retrogradată la categoria doi, după ce a atins uscatul, însă situația rămâne periculoasă. Peste 3,4 milioane de locuințe au rămas fără curent electric, iar mai multe zone din orașul Miami sunt inundate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-11

TAGURI: elena carstea, uraganul irma, america

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova