2019-03-24 01:11


FOTO: Elena Udrea, week-end de vis cu BURTICA la vedere

 |  17:21
FOTO: Elena Udrea, week-end de vis cu BURTICA la vedere

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut un weekend de vis în Costa Rica, iar drept dovadă stau fotografiile pe care logodnicul fostei blondei de la Cotroceni le-a făcut publice pe o rețea de socializare.

FOTO: Elena Udrea, week-end de vis cu BURTICA la vedere
zoom

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a făcut publică o fotografie în care apare pe o plajă din Costa Rica alături de iubita sa. În poza cu pricina se vede destul de clar burtica de graviduță pe care o etalează Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni și Adrian Alexandrov s-au bucurat din plin de fiecare moment pe care l-au petrecut împreună. Mai mult decât atât, logodnicul Elenei Udrea care este un împătimit al sporturilor nautice a profitat de acestă vacanță în Costa Rica și a testat placa de surf, scrie Cancan.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-02

TAGURI: elena udrea, burtica, adrian alexandrov, costa rica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
02 Iul 2018

e. udrea a jucat sau-inca- joaca o cacialma: daca chiar este si a fost gravida, nu a fost cu gemeni( si a piedut unu), a facut teatru doar pentru a castiga timp si mila( si chiar simpatie, de la opinia publica) iar daca nu a fost de nici'un fel, joaca acum acea cacialma, pentru acelasi motiv, este usor sa aranjezi o perna ca o buritca de gravida, iar peste alte cateva saptamani va "avorta" din nou, si n'or fi chiar atat de calai acei judecatori, sa o mai condamne si dupa atatea "suferinta" (mai ales prin CR! si -mai ales- pe banii fraierilor!)...
ANONIM
02 Iul 2018

Cica... de e si adevarat! ar fi atras spirit cu drepturi exceptionale in copil sa se intrupeze ca sa... poata domina niste persoane esentiale actualei clici de jaff national a ramane sclave astor hoti ce vor sa mai continuie jafful.
ANONIM
02 Iul 2018

Mi se face greata...
MATA HARI DE PLESCOI
04 Iul 2018

TIGANCA BORITA SE UITA PROSTI LA VOMITARILE , BASINILE SI MIJUL EI . A FURAT SUTE DE MILIOANE
ELOIANA
09 Iul 2018

Dumnezeu stie,dar daca minte,e mare pacat. 153
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...