2016-10-24 08:39

MONDEN


Elena Gheorghe: Copilul e ca un Oscar!

 |  17:15
Elena Gheorghe: Copilul e ca un Oscar!

Deşi nu a planificat să devină mamă, Elena Gheorghe este foarte fericită că s-a întâmplat acest lucru şi consideră că abia după venirea pe lume a copilului a aflat ce înseamnă să fii fericit. „Să ai un copil este modalitatea de a te împlini ca femeie. Să ai un copil este ca şi cum ai lua Oscarul pe plan personal!”, a declarat cântăreaţa pentru revista „Ce se întâmplă, doctore?”. Silueta Elenei nu a suferit modificări importante în timpul sarcinii şi asta pentru că nu a mâncat pentru doi şi a eliminat din alimentaţie grăsimile, preferând fructele şi salatele. Şi-a revenit foarte repede după naştere, iar la plecarea din spital chiar a îmbrăcat pantaloni scurţi foarte sexy. „Nu mi-a fost greu, n-am făcut nimic special. Am luat 6,5 kg în timpul sarcinii, iar bebe a avut 3,240 kg. Atunci când am plecat din spital nu mai aveam nici un gram în plus. Sunt norocoasă, am avut o sarcină uşoară ce mi-a permis să fac multă mişcare“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: elena gheorghe, sarcina, copil, băiatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cine primește cele mai mari pensii din România Gheorghe Bălășoiu, un fost șef de penitenciar din județul Argeș, este persoana care... 21 Oct 2016 | (4)
Gheorghe Mulţescu: Am fost ameninţat înaintea partidei cu Dinamo Gheorghe Mulţescu, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, a declarat luni seara, după... 18 Oct 2016 | (0)