2018-12-15 02:07


Elena Gheorghe este însărcinată

 |  15:51
Elena Gheorghe este însărcinată

La sfârşitul săptămânii trecute, Elena s-a cununat civil cu iubitul ei de şapte ani, iar zilele acestea a dezvăluit că este însărcinată în câteva luni. "Da! Este adevărat. Sunt însărcinată, dar deocamdată nu vreau să dau prea multe detalii", a declarat artistă pentru Pro TV Magazin.Naşi de cununie le-au fost Mihaela şi Nicu Gheară, iar slujba de logodnă a fost oficiată de un sobor de şase preoţi, printre care şi tatăl ei. Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc anul viitor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CANTO
02 Aug 2011

Ea va naste necununata religios? Doar slujba de logodna? Si asta dupa 7 ani??? Ea fiind copil de preot! Si ce nasi si-a ales! Nu imi place de ea. Nu vorbeste nici o limba straina, a facut cele mai multe fite la dansez pentru tine dintre toate vedetele care au fost acolo si nu da nici doua parale pe fani. Dar astea sint vedetele pe care romanii le-au facut "vedete". Da, am zis bine: romanii, nu talentul lor. Ea este doar una dintre multe altele. M-am luat cu vorba: trebuia sa se cunune religios, e singurul lucru care conteaza atucni cind urmeaza sa vina pe lume un copil. Parerea mea...
EU
02 Aug 2011

Cine pana mea mai e si fufa asta? Care naiba e stirea? degeaba ziceti ca va relansati. Deveniti tot mai penibili. Ce naiba, Alecu chiar nu maia re nici un cuvant de spus?
Random imageUltimele stiri


loading...