2017-01-22 14:15

MONDEN


Elena Gheorghe, nuntă cu 600 de invitaţi

 |  21:00
Elena Gheorghe, nuntă cu 600 de invitaţi

Cântăreaţa Elena Gheorghe, în vârstă de 26 de ani, şi iubitul ei, Cornel Ene, de 30 de ani au trecut prin mari emoţii în luna august anul trecut. Cei doi s-au cununat civil. Nicu Gheară şi soţia sa, Mihaela, au fost naşii artistei. După cununia civilă a avut loc şi o slujbă de logodnă, care a fost oficiată de un sobor de şase preoţi, printre care şi tatăl cântăreţei, Gheorghe Gheorghe, parohul bisericii din Clinceni.

La numai o lună şi jumătate de la naşterea fiului ei, Răzvan Nicholas, proaspăta mămică spune cu zâmbetul pe buze, plină de energie, că are foarte multe de făcut. Pentru început, ea şi tăticul fac planurile pentru botezul micuţului. Se gândesc deja şi la nuntă, pentru că vor o petrecere mare, cu mulţi invitaţi. „Vrem cel puţin şase sute”, a spus interpreta la Acasă TV. Elena şi Cornel nu au făcut încă  o listă a invitaţilor. Ştiu însă că lista va fi una foarte lungă. Drept pentru care locul în care se va ţine  petrecerea va trebui să fie unul pe măsură. Până la momentul în care îşi vor pune pirostriile, Elena şi Cornel pun la punct creştinarea micului Nicholas Răzvan. Elena reuşeşte să se împartă cu brio între grija faţă de micuţ, carieră şi soţ. Mai mult,  aceasta îşi face timp să fie romantică şi îi place să-i facă lui Cornel tot felul de surprize.

„La început ne enervam reciproc”

În urmă cu aproximativ doi ani, Elena spunea că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească, însă nu are prea mult timp liber. Aceasta a povestit pentru libertatea.ro cum şi-a cunoscut viitorul soţ. „Suntem împreună de cinci ani şi chiar cred că avem o relaţie cu totul şi cu totul specială. Lucrăm şi stăm tot timpul împreună, iar în cei cinci ani nu m-am plictisit nici o secundă cu el. Fără el, chiar nu aş fi putut avea o relaţie normală, pentru că muncesc enorm de mult, iar el mă înţelege cel mai bine. Pe lângă iubiţi, noi suntem foarte buni prieteni şi parteneri de afaceri, el fiind managerul meu. Ne completăm foarte bine! Aş vrea să mă căsătoresc cu Cornel, dar vrem să avem timp să savurăm momentul! Şi nu vreau ca nunta să fie un simplu eveniment pe calendar, chiar vreau să avem o lună de miere care să nu dureze doar câteva zile... Ne ştim de aproape nouă ani. La început ne enervam reciproc, dar cu timpul am devenit foarte buni prieteni. Eu am făcut primul pas, dar cred că deja îl cucerisem”, spunea ea atunci.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Elena Gheorghe, nunta, invitati, botezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image