2017-01-24 15:18


Elena Lasconi, mireasă la 40 de ani

 |  17:19
Elena Lasconi, mireasă la 40 de ani

Până acum trei ani şi jumătate, Elena Lasconi credea că a fost uitată de Cupidon, însă l-a întâlnit pe Cătălin, un avocat mai tânăr decât ea, când se aştepta mai puţin şi a ştiut din prima clipă că el este alesul. În noaptea de Revelion, el a simţit că relaţia lor trebuie să treacă la nivelul următor şi a cerut-o de soţie, iar ea, tremurând de emoţie, a acceptat. Acum este plănuită nunta cea mare, la care cei 200 de invitaţi sunt aşteptaţi să rupă ringul de dans şi să mănânce bucate tradiţionale româneşti.

„După 12 noaptea, prietenul meu a început să îmi spună cât de mult mă iubeşte, era foarte emoţionat şi eu mă gândeam că poate a băut puţin cam multă şampanie. Era şi fiica mea cu noi, nici nu mi-am imaginat ce o să se întâmple. El a început să caute ceva în sacou şi mi-a întins o cutiuţă de catifea, în care era inelul. De emoţie efectiv m-am blocat”, a povestit Elena în emisiunea „De suflet”, de la PRO TV Internaţional, mărturisind că a fost foarte impresionată de faptul că viitorul ei soţ a căutat şi a ales inelul astfel încât să se potrivească cu setul de cercei şi medalion pe care ea le-a primit cadou de la colegele şi prietenele ei. „L-am cunoscut la British Council, la cursurile de engleză în urmă cu mai bine de patru ani. Este deştept, sensibil şi foarte «adevărat». Tot ceea ce face şi ce spune este autentic. Şi foarte important: are simţul umorului. Iar acum am ajuns de la «Hello. My name is Elena/Cătălin» la «Will you marry me?», îşi aminteşte Elena. Chiar dacă are 40 de ani şi se spune prin popor că o nuntă mare nu mai este adecvată la această vârstă, jurnalista PRO TV susţine că ea îşi doreşte să aibă alături, în ziua cea mare, mulţi prieteni şi să facă o petrecere de pomină: „Îmi doresc să fac o petrecere cu toţi prietenii mei, cu toţi cei dragi mie. O să facem o petrecere cu 150-200 de persoane probabil. Vreau că invitaţii noştri să danseze până la epuizare, să mănânce cele mai bune bucate şi să nu se gândească la «cât e tacâmul» şi «cât se pune în plic». Cea mai mare bucurie a noastră este să fim alături de prietenii noştri. Mă mărit la 40 de ani. Nu mă gândesc la o nuntă în stil american aşa cum se gândesc poate fetele de 20 de ani. Vreau o petrecere nebună în stil românesc alături de prietenii mei“.

Are o fiică de 20 de ani

Nu mulţi sunt cei care ştiu că Elena Lasconi este mama unei adolescente frumoase care va împlini anul acesta 20 de ani, jurnalista menţionând în cadrul unui interviu pentru „PRO TV Magazin“ că se bucură de susţinerea totală a fiicei sale: „Se bucură pentru mine. Lumea spune că seamănă cu mine. Mie mi se pare că ea este mult mai frumoasă decât mine. Vrea să devină avocat, însă cred că ar putea face orice. E foarte talentată, frumoasă şi cu o dicţie perfectă. Se poate angaja oricând în televiziune. Suntem alături în momentele importante, ne iubim şi ne place să stăm împreună”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

Mai multe imagini:
Elena Lasconi, mireasă la 40 de ani
zoom
Elena Lasconi, mireasă la 40 de ani
zoom

TAGURI: Elena lasconi, mireasa, mărită, avocat, fiicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AZTEC
23 Feb 2012

bravo elena si sa nu te lasi sa faci si copii
Random image