2017-01-19 10:46

MONDEN


Elena Merişoreanu nu crede că băieţii lui Ion Dolănescu se vor împăca vreodată: “Dragoş şi Ionuţ s-ar fi înţeles dacă nu erau manipulaţi de alţii!”

 |  18:18
Elena Merişoreanu nu crede că băieţii lui Ion Dolănescu se vor împăca vreodată: “Dragoş şi Ionuţ s-ar fi înţeles dacă nu erau manipulaţi de alţii!”

Pe 25 ianuarie, Ion Dolănescu ar fi împlinit 67 de ani, iar prieteniiapropiaţi ai regretatului cântăreţ de muzică populară spun că petrecerilor dealtădată le-au luat locul scandalurile şi vorbele grele pe care fiii artistuluişi le aruncă de aproape doi ani încoace. Pe Elena Merişoreanu şi Ion Dolănescui-a legat o prietenie care s-a întins pe durata a 45 de ani, iar cântăreaţane-a spus că a cunoscut foarte bine familia astistului şi pe cei doi fii aiacestuia. Tocmai de aceea, este convinsă că Dragoş şi Ionuţ ar fi continuat săse înţeleagă la fel de bine ca şi înainte dacă, după moartea tatălui lor, nu arfi intervenit alţii care să bage zâzanie între ei.

De un an şi jumătate asistăm la un circ mediatic, din păcate nu fărăprecedent, în care personajele principale sunt Dragoş şi Ionuţ Dolănescu, mizafiind averea de câteva milioane de euro a artistului, constând în proprietăţi,tablouri, dar şi venituri din drepturi de autor. Cei doi fii ai artistului,prieteni buni pe vremuri, au ajuns să se urască de moarte imediat după moarteatatălui lor, iar prietenii apropiaţi susţin că spiritele au fost agitate depersoane din anturajul lor. “Eu i-am fost apropiată lui Ion mai mult de 45 deani şi cunosc foarte bine situaţia din familia lor, ştiu în ce relaţii erauIonuţ şi Dragoş înainte de tot scandalul ăsta care nu le face cinste nici lor şinici memoriei lui Dolănescu. Ei se înţelegeau foarte bine înainte să moară tatăllor, mai ales că Ionuţ i-a botezat băiatul lui Dragoş, deci vă daţi seama celegături strânse erau între ei. Sunt convinsă că şi în ziua de astăzi băieţiis-ar fi înţeles la fel de bine dacă nu-şi băga cineva coada între ei, dacă nuar fi intervenit alţii care să bage râca între ei. Au fost manipulaţi şi îmipare foarte rău că au ajuns să-şi arunce cuvinte atât de urâte şi totul sădegenereze într-un asemenea scandal. Nu cred că este posibil să se mai împacevreodată, s-a ajuns prea departe, însă măcar să ajungă la un compromis, săîmpartă cumva averea şi să fie lăsat un loc de «bună ziua» între ei. Mie îmipare rău pentru amândoi că trec prin aşa ceva, pentru că îi iubesc la fel demult, având în vedere că poartă numele Dolănescu, iar Ion a fost un prietenextraordinar pentru mine. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic, ba chiar m-aajutat la nevoie, mi-a fost aproape tot timpul şi tocmai de aceea, băieţii luisunt egali pentru mine! Ar trebui să se gândească amândoi că averea se duce,ceea ce rămâne este cântecul şi numele lui Dolănescu şi aceste bogăţii n-artrebui murdărite niciodată!”, ne-a declarat Elena Merişoreanu.

“Dragoş nu este un dezaxat!”

Zilele trecute, un tânăr care a crescut pe lângă casa lui Ion Dolănescua făcut acuzaţii grave în presă la adresa lui Dragoş. Băiatul celei care a fostmulţi ani bucătăreasa artistului susţine că fiul cel mic al lui Dolănescu ar fidat petreceri cu femei uşoare şi droguri în casa tatălui său, însă Elena Merişoreanuinfirmă categoric aceste acuzaţii: “Pe Dragoş nu l-am cunoscut foarte binepentru că s-a mutat din ţară, însă niciodată nu mi s-a părut un dezaxat care săfacă lucrurile de care este acuzat acum, de consum de droguri şi aventuri cufemei. Exclus aşa ceva! Nu cred nici o iotă din ceea ce spune băiatul ăla, maiales că minte cu neruşinare în privinţa felului în care intrau femeile în casalui Dolănescu. El a spus că pe geam, însă din start nu e valabil lucrul acestapentru că Ion avea gratii solide, din fier, la geam şi îţi trebuia trei zilenumai să tai la ele cu fierăstrăul ca să intri în casă. Şi unde mai pui căferestrele erau foarte sus, la doi metri, deci exclus să intri pe geam acolo.Nişte aberaţii ce spune băiatul ăla care se trezeşte tocmai acum să apară înpresă cu minciunile astea. Poate că din nevoia de bani, cine ştie!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01

Mai multe imagini:
Elena Merişoreanu nu crede că băieţii lui Ion Dolănescu se vor împăca vreodată: “Dragoş şi Ionuţ s-ar fi înţeles dacă nu erau manipulaţi de alţii!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LAURENTIU_GRG
27 Ian 2011

oare de cine? ''GHICI CIU PERCA ....''

Adauga un comentariu

Random image