2016-10-28 01:49

MONDEN


Elena Merişoreanu, scene de groază

 |  14:33
Elena Merişoreanu, scene de groază

În urmă cu două săptămâni, interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu a suferit o excizie a glandei tiroide. Aşa cum era de aşteptat medicii au sfătuit-o pe artistă să nu vină machiată în sala de operaţie, însă, aceasta a uitat să le spună asistentelor că are contururile permanent.Pentru că era anesteziată, cântăreaţa a privit fără să poată interveni la toată scena. "Înainte de operaţie îmi amintesc că vorbeau între ele. “I-a zis domnul doctor să nu se machieze şi ea a venit machiată”, auzeam aşa vag. După ce s-a terminat operaţia, când eram încă pe masă, îmi amintesc că râdeau şi primul lucru m-au întrebat cu ce tuş mi-am dat de nu s-a luat. Mă usturau şi ochii că îmi dăduseră cu spirt să scoată machiajul, eu având contur permanent la buze şi la sprâncene", a povestit Elena Merişoreanu, la Cancan TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Elena Merisoreanu, operatie, contururi_permanent, machiataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Elena Udrea, la DNA: Este un dosar de campanie Elena Udrea a declarat vineri, că a fost chemată la DNA pentru a i se comunica extinderea... 21 Oct 2016 | (4)
Deputatul Elena Udrea, la DNA pentru noi audieri Elena Udrea a venit vineri dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiată de procurorii... 21 Oct 2016 | (3)