2016-12-04 10:22

MONDEN


Elena Merişoreanu, scene de groază

 |  14:33
Elena Merişoreanu, scene de groază

În urmă cu două săptămâni, interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu a suferit o excizie a glandei tiroide. Aşa cum era de aşteptat medicii au sfătuit-o pe artistă să nu vină machiată în sala de operaţie, însă, aceasta a uitat să le spună asistentelor că are contururile permanent.Pentru că era anesteziată, cântăreaţa a privit fără să poată interveni la toată scena. "Înainte de operaţie îmi amintesc că vorbeau între ele. “I-a zis domnul doctor să nu se machieze şi ea a venit machiată”, auzeam aşa vag. După ce s-a terminat operaţia, când eram încă pe masă, îmi amintesc că râdeau şi primul lucru m-au întrebat cu ce tuş mi-am dat de nu s-a luat. Mă usturau şi ochii că îmi dăduseră cu spirt să scoată machiajul, eu având contur permanent la buze şi la sprâncene", a povestit Elena Merişoreanu, la Cancan TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Elena Merisoreanu, operatie, contururi_permanent, machiataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Udrea: ”PMP are un tată, Traian Băsescu şi o mamă, Elena Udrea” Candidata independentă la alegerile parlamentare Elena Udrea spune că şi-ar dori să voteze un... 24 Noi 2016 | (6)
Elena Udrea: Actualul Parlament a fost apogeul laşităţii Elena Udrea a declarat, într-un interviu pentru News.ro, că actualul Parlament a fost "apogeul... 02 Dec 2016 | (5)