2017-01-19 21:40

MONDEN


Elena Udrea, sexy şi rea pe coperta Tabu / FOTO

 |  18:06
Elena Udrea, sexy şi rea pe coperta Tabu / FOTO

După ce Radu Mazăre a îmbrăcat costumul de pirat şi Simona Gherghe, rochia de mireasă, i-a venit rândul şi Elenei Udrea să apară pe coperta revistei Tabu, în chip de blondă sexy şi provocatoare. Îmbrăcată în rochie de piele scurtă şi mulată şi cizme peste genunchi, blondă de la Cotroceni pare în apele ei şi trimite un zâmbet uşor îngheţat privitorilor. Şi dacă în interiorul revistei, am putea să avem probleme în a o recunoaşte pe Udrea din cauza perucilor şi machiajului special menite să o transforme în Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna, pentru coperta a acţionat în mod excesiv Photoshopul. Cu câteva mişcări de mouse, silueta blondei a fost subtiata, iar trăsăturile feţei vizibil retuşate, aşa încât în fotografie ar putea fi oricine altcineva decât şefa de la Turism.

"În România rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru. Cred că momentan nu e foarte departe, în ciuda unei societăţi încă misogine", spune Elena Udrea pentru Tabu.

Tema numărului este "O lume a femeilor puternice", iar Elena Udrea elogiază rolul femeilor care "au marcat istoria fără a-şi anula personalitatea" (Jackie Kennedy), "au luptat de la egal la egal cu puternicii lumii" pentru cauza ţării lor (Cleopatra), au susţinut "implicarea lor în decizia politică" (Eva Peron), au avut curajul de a "demara reforme într-o perioadă economică grea" (Margaret Thatcher) sau au reprezentat "un motor al schimbărilor" (Madonna).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04

Mai multe imagini:
Elena Udrea, sexy şi rea pe coperta Tabu / FOTO
zoom
Elena Udrea, sexy şi rea pe coperta Tabu / FOTO
zoom
Elena Udrea, sexy şi rea pe coperta Tabu / FOTO
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIA CRISTINA
02 Noi 2011

Udrea este o femeie frumoasa si inteligenta ce dovedeste că politica nu trebuie să te defeminizeze. Ea are curajul de a spune lucrurilor pe nume.
GEORGIANA D.
02 Noi 2011

Elena Udrea este un personaj natural care nu se ascunde.Felicitari!

Adauga un comentariu

Random image