2017-01-19 04:19

MONDEN


Elizabeth Taylor şi-a dorit să întârzie şi la propria înmormântare! Actriţa îşi doarme somnul de veci aproape de prietenul ei bun, Michael Jackson

 |  17:35
Elizabeth Taylor şi-a dorit să întârzie şi la propria înmormântare! Actriţa îşi doarme somnul de veci aproape de prietenul ei bun, Michael Jackson
Actriţa Elizabeth Taylor,considerată ultima mare legendă din epoca de aur a cinematografuluihollywoodian, a fost înmormântată joi după-amiază, în cadrul unei ceremoniiintime, în acelaşi cimitir din Los Angeles unde îşi doarme somnul de veci unalt mare star, bunul ei prieten Michael Jackson. Iniţial, familia artistei anunţase că aceasta îşi va găsi odihna veşnicăîntr-un alt cimitir din Los Angeles, însă până la urmă, a decis să respectedorinţa actriţei, de a fi îngropată lângă “regele pop”, de care a legat-o ostrânsă prietenie.

Televiziunile americane au prezentat un lung cortegiude limuzine negre în momentul în care acestea intrau în cimitirul Forest LawnMemorial Park din Glendale, o suburbie a oraşului Los Angeles, în care au fostînmormânate alte legende de la Hollywood, precum Humphrey Bogart, Clark Gableşi Jean Harlow. Însă acestea au fost singurele imagini care au putut fitransmise de la ceremonia funerară, care a avut un caracter privat. Jurnaliştii şi fotografii au fost ţinuţi la distanţă de intrarea încimitir şi nu au putut să vadă persoanele invitate la ceremonie.O purtătoare de cuvânt a poliţiei a explicat rapiditatea organizării acestorfuneralii prin faptul că actriţa se convertise la iudaism.

Colin Farrel a citit un poem

Câteva detalii despre ceremonie au fost totuşievidenţiate într-un comunicat emis de agentul de presă al actriţei, dupăînmormântare. Astfel, actorul Colin Farrell, un prieten intim, a recitat unpoem de Gerard Manley Hopkins, iar alte texte au fost citite de copiii şinepoţii actriţei. Taylor Rhys Tivey, nepotul lui Liz Taylor, a uimit printr-unsolo de trompetă, interpretând o versiune proprie a celebrului "AmazingGrace", iar întreaga ceremonie a fost coordonată de rabinul Jerry Cutler.Potrivit aceluiaşi comunicat, ultimele dorinţe ale actriţei,care a dovedit şi cu această ocazie un simţ al umorului foarte dezvoltat, aufost respectate. "Ceremoniaera prevăzută la ora 2.00 după-amiaza, dar, la cererea expresă a lui ElizabethTaylor făcută înainte de a muri, a început puţin mai târziu", a declaratagentul de presă al actriţei. "Actriţa a lăsat instrucţiuni precise pentruca înmormântarea ei să înceapă cu o întârziere de cel puţin 15 minute faţă deora la care era prevăzută, deoarece ea a dorit să întârzie chiar şi lapropria ei înmormântare."

Site-ul TMZ.com, specializat în postarea de informaţiidespre celebrităţi, a publicat actul de deces al actriţei, în care Liz Taylorpreciza că doreşte să îşi doarmă somnul de veci la cimitirul Forest Lawn.

“El va fi întotdeauna în inima mea, însă acest lucrunu este suficient”

Elizabeth Taylor a murit, miercuri, la Los Angeles, lavârsta de 79 de ani. A fost spitalizată în urmă cu şase săptămâni pentruinsuficienţă cardiacă şi respiratorie, aceleaşi probleme medicale cu careactriţa s-a confruntat de multe ori în ultimii zece ani.

În opinia multora dintre apropiaţii ei, Liz Taylor nu şi-a revenit niciodată cu adevărat după moartea bunului eiprieten Michael Jackson, iar starea ei de sănătate s-a agravat."El va fi întotdeauna în inima mea, însă acest lucru nu este suficient.Viaţa mea este acum atât de goală", declarase Liz Taylor după moarteamegastarului, adăugând că prietenia dintre ei a fost "iubirea cea maipură" pe care a cunoscut-o vreodată. Prietenia lor a început în anii '80.În ciuda diferenţei de vârstă de 27 de ani, erau văzuţi de multe ori împreună,la evenimentele organizate de Liz Taylor în lupta contra maladiei SIDA sau pecovorul roşu, la Hollywood sau în alte colţuri din lume. Potrivit legendei, Liz Taylor a fost aceea care a spus pentru prima oară că Michael Jacksonera "regele muzicii pop". Ea a fost, totodată, unuldintre principalii susţinători ai cântăreţului, atunci când acesta a fostacuzat de pedofilie.

Broadway-ul este în doliu, Zsa Zsa Gabor crede că vafi următoarea

În semn de doliu, teatrele de pe Broadway din New Yorkau decis să stingă toate luminile de pe faţadele lor, timp de un minut, vineriseară, la ora 20.00. "Întregul Broadway plânge pierderea lui ElizabethTaylor, o legendă a scenei, o stea a ecranului", se afirmă într-uncomunicat emis de profesioniştii de pe Broadway.

În ceea ce o priveşte pe Zsa Zsa Gabor, care s-a declarat "inconsolabilă" aflând demoartea bunei sale prietene Elizabeth Taylor, ea a fostspitalizată miercuri şi crede că va fi "următoarea" celebritate de laHollywood care va muri, a anunţat, joi, agentul ei de presă. "A văzut ştirile ieri-dimineaţă, era inconsolabilă", aflând demoartea prietenei sale. "I-a spussoţului ei: «Vedetele mor întotdeauna câte trei. Mai întâi a murit JaneRussell, acum Elizabeth, iar eu sunt următoarea»", a declarat agentul eide presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image