2018-12-12 12:01


Ellie White, kit de recoltare a celulelor stem de 2000 de euro

 |  19:31
Ellie White, kit de recoltare a celulelor stem de 2000 de euro

Ellie White va deveni, săptămâna viitoare, mama unei fetiţe. Artista s-a preocupat deja pentru sănătatea celei mici, astfel că a achiziţionat un kit de celule stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii micuţei. Solista a optat pentru un kit în valoare de 2000 de euro.

Ellie şi-a programat deja operaţia de cezariana, în eventualitatea în care nu va putea să nască natural. "Sarcina este una din cele mai frumoase perioade din vieţile noastre şi le recomand tinerilor să se gândească  la viitorul celor mici şi să apeleze la recoltarea celulelor stem, să stea de vorbă cu specialiştii, să pună întrebări şi să primească răspunsuri.

Am ales banca de celule stem Biogenis pentru că aparţine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului şi siguranţa pe care specialiştii de aici o oferă. În plus, chiar aveţi ocazia să vă purificaţi şi stocaţi ADN-ul la naştere. Este vorba de o procedură unică în România şi nouă pentru medicină," a mărturisit artista.

Kit-ul de recoltare achiziţionat de vedetă mai conţine şi prelucrarea unei porţiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea şi extragerea celulelor stem, purificare ADN mama şi copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, şi un pachet de 101 teste genetice.

O sursă bogată de celule stem este sângele din cordonul ombilical recoltat după naşterea unui nou născut, iar probele obţinute vor fi înregistrate şi ulterior supuse procesului de criogenare treptată. Stocarea celulelor stem se face în criotancuri la -196 grade Celsius în vapori de azot lichid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: ellie, white, sarcina, kit, recoltare, celule, stem
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...