2018-11-18 03:45


Ellie White şi-a tatuat numele băieţelului ei pe mână

 |  17:50
Ellie White şi-a tatuat numele băieţelului ei pe mână

Ellie White şi-a tatuat numele băieţelului ei pe mână. Pentru a sărbători noul proiect muzical, dar şi aniversarea a opt luni de viaţă a băieţelului ei, Ellie White a decis să îşi facă un tatuaj cu totul special. Ellie White şi-a tatuat pe antebraţul stâng numele micutului, Mihai Andrei.

„Până de curând nu eram un mare fan al tatuajelor, însă am făcut o excepţie de dragul băieţelului meu. Este viaţa şi sufletul meu şi îmi doresc să îl am lângă mine tot timpul, chiar şi prin intermediul acestui tatuaj”, declară artista. Ellie White pregăteşte pentru această toamnă noi proiecte muzicale importante. „Va urma o perioadă mai plină ca niciodată! Am muncit în ultimele luni foarte mult pentru asta! Abia aştept să vă spun despre ce este vorba!”, adaugă vedeta.

Ellie lansează prima colaborare cu un artist internaţional. Este vorba de „Feel”, o piesa pe care a inregistrat-o cu renumitul DJ portughez Kourosh Tazmini şi care reprezintă un preambul la un nou proiect muzical pe care artista îl va lansa în această iarnă. Nouă melodie interpretată de Ellie White este destinată pieţei internaţionale fiind deja inclusă în playlistul celor mai importante cluburi din peninsula Iberica şi din Olanda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-25

TAGURI: Ellie, whitte, tatuat, antebrat, numele, baietel, mana, tatuaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...