2017-01-21 15:27

MONDEN


Ellie White, la repetiţii cu 40 de grade febră

 |  14:32
Ellie White, la repetiţii cu 40 de grade febră

Ellie White pregăteşte o apariţie specială pentru ediţia din acest an a Romanian Music Awards, show care se va desfăşura săptămâna viitoare la Braşov. Ellie White îşi va face astfel prima apariţie la un eveniment de anvergură, după ce a părăsit trupa DJ Project, iar artista urmează să cânte noul ei hit „Power of Love”.

Ellie vrea să-şi surprindă admiratorii cu un show-surpriză, pe care îl pregăteşte în aceste zile, într-o sală de repetiţii din Braşov, cu toate că s-a îmbolnăvit subit şi are febră 40 de grade. „Repet şase ore pe zi împreună cu trupa mea de dansatori şi coregraful nostru, pentru că sunt perfecţionistă şi îmi doresc ca totul să iasă ca la carte. În acest context, febra şi răceala chiar nu mai contează”, spune Ellie White.

„Am noroc cu părinţii mei care vin în fiecare dimineaţă la sala de repetiţii cu ceaiuri şi faguri de miere”, mai continuă Ellie. Cântăeaţ este nominalizată la ediţa din acest a premiilor Romanian Music Awards la categoria Best New Act, iar fanii o pot vota pe site-ul .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image