2017-01-24 17:22


Elton John a primit de la Eminem două jucării sexuale ornate cu diamante

 |  18:58
Elton John a primit de la Eminem două jucării sexuale ornate cu diamante
Cântăreţulbritanic Elton John a declarat într-un interviu recent că rapperul Eminem, cucare este bun prieten, i-a oferit drept cadou de nuntă, în 2005, două jucăriisexuale ornate cu diamante, informează hiphopwired.com.

Multepersoane sunt la curent cu relaţia de prietenie dintre Elton John şi Eminem,însă foarte puţini sunt aceia care ştiu că rapperul din Detroit are foarte multumor atunci când vine vorba de prietenul său britanic homosexual.

EltonJohn îl consiliază de mai mulţi ani pe rapperul Eminem, pe care îl ajută să îşiînvingă depedenţa de droguri şi de medicamente. Într-un interviu acordatrevistei Rolling Stone, Elton John a povestit cum Eminem a dorit să îimulţumească pentru acest ajutor într-o manieră insolită, oferindu-i drept cadoude nuntă două jucării sexuale. "Eminem are şi un simţ al umoruluiextraordinar. Atunci când David (David Furnish, n.r.) şi cu mine ne-amcăsătorit civil, el (Eminem, n.r.) ne-a trimis un cadou de nuntă. Într-o cutie,pe două perniţe din catifea, se aflau două jucării sexuale cu diamante", adeclarat Elton John.

"Amuncit foarte mult, iar faptul că a reuşit să învingă aceste probleme l-a schimbatfoarte mult", a adăugat artistul britanic.

Eminem aapelat la o cură de dezintoxicare în 2005, în încercarea de a-şi tratadependenţa de somnifere. "Nu e nici un secret că am avut o problemă cudrogurile", a spus el ulterior, precizând că lua între 10 şi 20 de piluleVicodin pe zi, dar şi Valium şi Ambien, în cantităţi atât de mari încât nici elnu mai ştia ce lua.

EltonJohn a avut, de asemenea, probleme cu drogurile de-a lungul carierei sale,declarând ulterior că acestea l-au făcut "tupeist" şi "arogant"înainte să se vindece.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image