2019-01-23 22:17


Elton John a primit sfaturi despre bebeluşi de la Sarah Jessica Parker

 |  19:12
Elton John a primit sfaturi despre bebeluşi de la Sarah Jessica Parker

Înaintede a lua decizia de a deveni părinţi, Elton John şi partenerul său de viaţă,David Furnish, au primit sfaturi despre bebeluşi de la actriţa americană SarahJessica Parker, care a apelat ea însăşi, în trecut, la o mamă surogat,informează dailymail.co.uk.

SarahJessica Parker şi soţul ei, Matthew Broderick, au devenit, în urmă cu 18 luni,fericiţii părinţi ai gemenelor Marion şi Tabitha, născute cu ajutorul unei mamesurogat.

Cei doiactori americani le-au oferit sfaturi utile lui Elton John, în vârstă de 63 deani, şi partenerului de viaţă al acestuia, cineastul David Furnish, în vârstăde 48 de ani, al căror fiu, Zachary Jackson Levon Furnish-John, s-a născut înprima zi de Crăciun.

"SirElton şi David au devenit extrem de interesaţi de ideea de a deveni părinţi cuajutorul unei mame surogat, după ce au discutat cu Sarah şi Matthew. Ei le-aupovestit multe lucruri despre felul în care au reuşit să împace celebritatea decare se bucură cu calitatea de părinte, oferindu-le o serie de detalii atâtpozitive, cât şi negative", a declarat o sursă.

EltonJohn nu a dezvăluit numele mamei surogat şi nici numele femeii care a donatovulul.

Potrivittabloidului Daily Mail, bebeluşul Zachary locuieşte alături de părinţii săi înluxosul apartament pe care Elton John îl are în Los Angeles şi este înpermanenţă supravegheat de o bonă.

Sâmbătă,presa britanică a anunţat că Elton John şi David Furnish, care s-au căsătoritcivil în decembrie 2005, ar discuta deja despre posibilitatea de a mai aduce uncopil în familie, acest lucru putându-se întâmpla în 2013, tot cu ajutorul uneimame surogat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...