2017-01-20 22:19

MONDEN


Emisiune de sâmbătă, cu Lidia Mitchievici şi Dan Antonescu. Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV

 |  17:42
Emisiune de sâmbătă, cu Lidia Mitchievici şi Dan Antonescu. Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV

Melania Medeleanu se întoarcela Realitatea TV şi va prezenta emisiunea „Megastory”, difuzată începând din 21mai în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30. La circa şapteluni de la plecarea de la Realitatea TV, Melania Medeleanu va prezenta înfiecare sâmbătă programul „Megastory”, o emisiune de reportaje, investigaţii,documentare şi reconstituiri după crime celebre, reportaje realizate dejurnalista Lidia Mitchievici şi de criminalistul Dan Antonescu, potrivit . Emisiunea debutează sâmbătă, 21 mai, şi se desfăşoară între orele 21.30 şi24.00.

Melania Medeleanu, una din cele mai cunoscute prezentatoareale postului Realitatea TV, a anunţat la începutul lunii octombrie 2010 că adecis să renunţe la televiziune, pentru a se ocupa de lucruri personale.Ulterior, ea a mai apărut la Realitatea TV în decembrie 2010, în calitate degazdă a galei „Zece pentru România”, alături de Mihai Tatulici.

Jurnalista Lidia Mitchievici a fost membră a consiliuluieditorial al cotidianului „Puterea” până în luna ianuarie a acestui an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image