2019-01-23 17:23


Enache şi Marciuc, sejur de lux la Marea Roşie. Cântăreţul şi iubita lui vor sta o săptămână cu burta la soare

 |  19:05
Enache şi Marciuc, sejur de lux la Marea Roşie. Cântăreţul şi iubita lui vor sta o săptămână cu burta la soare

Iarna nu-i ca vara şi nici plajele încinse nu pot rivaliza cu nămeţii dezăpadă, aşa că lui Adrian Enache i s-a făcut de ducă în ţările calde. După unRevelion petrecut la Predeal, cântăreţul şi-a luat iubita şi a plecat ieri înIsrael, într-o staţiune de lux de la Marea Roşie, unde, timp de o săptămână, vaîmbina utilul cu plăcutul. Va cânta şi va face bani, ceea ce-l face foartefericit pentru acest început de an, dar se va şi relaxa cu burta la soare,alături de femeia pe care o iubeşte.

O săptămână va petrece Enache la Eilat, o staţiune de lux din Israel,şi, între două cântări, se va răsfăţa la plajă, însă nu va pleca singur înţările calde, ci alături de Iuliana Marciuc. Aflată şi ea în vacanţă, vedetaTVR nu-şi putea lăsa iubitul să se bălăcească singur la mare şi ea să sufereprintre nămeţii patriei, aşa că ieri şi-au luat amândoi zborul către Marea Roşie.Porumbeii au avut timp să se bucure şi de iarnă, pentru că tocmai ce aupetrecut Revelionul la Predeal, însă pentru şapte zile vor uita de frig şi de zăpadă.“Eu sunt la a patra vizită în Israelşi mă bucur foarte mult că ajung din nou în această ţară,împreună cu colegii mei de la Teatrul «Constantin Tănase». Merg să cânt laEilat, în cadrul unei petreceri organizate cu ocazia zilei românilor de acoloşi tare sunt fericit că am început anul bine. De Revelion am organizat o superpetrecerela Predeal, unde a dansat tot Guvernul până şi-a rupt pingeaua, unii chiarstând la coadă să-mi cumpere CD-urile, iar acum merg să cânt în Israel. Amînceput bine şi sper să-mi meargă aşa tot anul. Mă bucur că am ocazia să îmbinutilul cu plăcutul şi să mă bucur şi de o scurtă vacanţă la soare şi, normal,ca o iau şi pe Iuliana cu mine”, ne-a declarat Adrian Enache care nici nu va finevoit să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru acest răsfăţ, având învedere că invitaţia a venit din partea comunităţii de români de acolo. Israelulare şi o importanţă deosebită pentru cântăreţ, pentru că acolo se afla când aprimit vestea că Marciuc i-a dăruit un băieţel. De altfel, copilul poartănumele David, Enache susţinând că a ales acest nume după o vizită la MormântulSfânt.

“Să dispară prostia în 2011!”

Dincolo de concerte pe bandă rulantă şi invitaţii din toate colţurilelumii care să-i rotunjească portofelul, Enache îşi doreşte în 2011 ca poporulromân să se trezească la realitate şi să dispară prostia de pe faţa pământului.Aşteptări îndrăzneţe are cântăreţul pentru acest an, mai ales că visează la ozi în care la televizor să nu mai apară oameni fără valoare, iar nulităţile sănu mai fie ridicate la rang de vedete. “Măcar sănătate pentru mine şi cei dragimie să primesc şi, dacă nu cer prea mult, vreau ca echipa mea de suflet, OţelulGalaţi, să câştige campionatul. Şi încă ceva, multă putere de discernământtuturor!”, îşi doreşte Enache în acest an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-12

Mai multe imagini:
Enache şi Marciuc, sejur de lux la Marea Roşie. Cântăreţul şi iubita lui vor sta o săptămână cu burta la soare
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...