2018-12-17 14:41


Ernest: Voi ajuta adolescenţii să petreacă de majorat ''Pe banii părinţilor''

 |  20:03
Ernest: Voi ajuta adolescenţii să petreacă de majorat ''Pe banii părinţilor''
Ernest, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra” de laKanal D, va fi gazda unui nou show săptămânal: “Pe banii părinţilor”, difuzatîn fiecare vineri, de la orele 20.00. Din 22 apilie, Kanal D aduce pe micileecrane un reality show care are în prim-plan adolescenţi de toate tipurile:superficiali, răsfăţaţi, tineri care cred că li se cuvine absolut orice, aflaţiîn pragul majoratului. În cadrulemisiunii “Pe banii părinţilor”, Enest va fi alături de tinerii care îşipregătesc petrecerea de sărbătorire a împlinirii de 18 ani. Ca o numărătoare inversă, reality show-ul va începe cu pregătirile dedinaintea party-ului de majorat, surprinzând discuţiile dintre părinţi şicopii, compromisurile pe care trebuie să le facă ambele părţi, dar şi gusturiletinerilor în materie de haine, muzică şi distracţie.

“Pe banii părinţilor” este un reality-show undetelespectatorii sunt părtaşi la experienţaadolescenţilor şi la eforturile părinţilor care se zbat să îi ofere copiluluilor tot ceea ce îşi doresc, deşi contextul economic nu este cel mai strălucit.Petrecerea de majorat este unul dintre cele mai aşteptate momente de cătreadolescenţi, care cu această ocazie sărbătoresc intrarea oficială în lumeaadulţilor. Vom asista la alegerile pe care le fac ei pentru petrecere, dar şila reacţiile părinţilor. Cu siguranţă, în anumite momente vom fi martori larăzboiul dintre generaţii” declară Ernest.

Scopul emisiunii “Pe banii părinţilor” este de aevidenţia etapele pe care le traversează adolescenţii şi părinţii înorganizarea petrecerii de majorat. Se dovedeşte a fi un proces dinamic cuîntâmplări amuzante, şocante, triste, impresionante, dar şi dureroase.Protagoniştii emisiunii vor fi atât adolescenţii, cât şi părinţii, bunicii,fraţii, colegii acestora. Emisiunea înglobează mediul în care trăieşteadolescentul, astfel încât oricine se poate regăsi în acest reality show, carevorbeşte simplu despre viaţa tinerilor, relaţia adolescent-parinte şiconflictul dintre generaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...