2018-07-18 00:12


Esca nu-şi pierde minţile când merge la shopping

 |  17:22
Esca nu-şi pierde minţile când merge la shopping

Salariul pe care Andreea Esca îl primeşte din partea postului PRO TV a rămas un mister. În urmă cu ceva timp, aceasta a fost întrebată despre mitul salariului, însă  a preferat să păstreze discreţia şi a fost reţinută în a face comentarii. „Nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Pot să vă spun că am un salariu decent, care este în concordanţă cu toate salariile din media româneşti”, spunea Andreea acum ceva timp.

Chiar dacă are un salariu mai mult decât frumos, din zvonurile care circulă, Andreea Esca nu mai aruncă bani pe haine, lăsând să se înţeleagă faptul că este mai zgârcită decât ar trebui.  De când soţul ei are fabrică de confecţii, s-a învăţat să nu dea mai mult pe un tricou decât ar face. Andreea este foarte atentă la câţi bani dă pe haine. “La mine a contat cât anume costă o haină, în primul rând pentru că sunt o persoană echilibrată, în al doilea rând pentru că lucrez de la 19 ani, aşa că ştiu ce înseamnă să faci banii şi, în al treilea rând, pentru că soţul meu are o fabrică de confecţii deci ştiu cât costă un tricou atunci când iese din fabrică şi nu pot să îmi pierd minţile şi să dau de 30 de ori mai mult decât costă”, a spus Andreea Esca pentru „CANCAN TV“.

“Nu sunt mercenar”

În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a declarat că a primit propunerea de a lucra la un alt post tv, însă a preferat să rămână fidelă celui care a consacrat-o. “Nu am fost niciodată tentată să plec, chiar dacă au existat oferte foarte serioase. Eu nu sunt mercenar. Fericirea mea este mai importantă decât orice sumă de bani. Aici sunt fericită, am avut posibilitatea să realizez tot ce mi-am dorit din punct de vedere profesional şi, în plus, eu nu am o relaţie de serviciu cu PRO-ul, ci una de prietenie, iar eu nu-mi trădez prietenii care m-au ajutat să devin cine sunt. Sper să am norocul să am un creier şi o faţă acceptabile şi peste zece ani. Însă, cu siguranţă, la cât sunt de aspră cu mine am să ştiu când o să vină momentul să mă retrag de pe sticlă. Asta nu înseamnă că nu voi continua în acelaşi domeniu, dar în spatele camerei, şi cu siguranţă voi continua munca la revistă, deoarece am constatat că îmi place foarte mult. Însă toate acestea sunt departe, iar eu abia ştiu ce fac mâine. Nu-mi place să-mi fac planuri”, a declarat Andreea pentru cotidianul.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-05

TAGURI: Andreea Esca, shopping, chibzuita, tricou, fabrica, sot

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova