2018-12-12 00:48


Eugen Cristea merge pentru prima oară în Deltă

 |  21:00
Eugen Cristea merge pentru prima oară în Deltă

Eugen Cristea şi Cristina Deleanu reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri de actori din România. Deşi sunt căsătoriţi de aproximativ 20 de ani, cei doi se iubesc la fel de mult ca la început. Sunt veseli, veşnic îndrăgostiţi şi s-au căsătorit într-o… farmacie. Chiar dacă mulţi nu au dat şanse mari relaţiei, din cauza diferenţei de vârstă de 12 ani dintre cei doi, se pare că actorii au demonstrat contrariul, fără să ţină cont de vorbele cârcotaşilor.

Eugen Cristea şi soţia sa profită din plin de această vară şi de timpul liber pe care îl mai au până încep noile proiecte. După o vacanţă de două săptămâni în Tenerife, pe care actorul i-a dăruit-o soţiei sale, cei doi vor pleca pentru o săptămână în Deltă, unde actorul nu a ajuns până acum niciodată.  

„Ne-am întors de curând din Tenerife. Am stat la un hotel de 4 stele şi totul ne-a costat în jur de 2.000 de euro, dar a meritat. Nu am avut ce să le reproşez celor de acolo. Nu se compară cu turismul din România. Dacă ar vrea cineva să le dau lecţii alor noştri, aş şti ce să spun, pentru că sunt multe de îndreptat la noi în ţară. Nu mai contează… Ne-am relaxat, ne-am plimbat şi am profitat din plin. Soţia mi-a spus că s-a simţit ca în a doua lună de miere. Anul acesta vreau să-mi împlinesc un vis, acela de a ajunge în Delta Dunării, pentru că nu am fost niciodată. Vom sta acolo timp de o săptămână. Cred că este un loc unde te poţi relaxa. Anul trecut am crezut că o să ajung în Deltă, însă am renunţat la idee, aşa că voi merge împreună cu soţia mea în vara aceasta”, a adăugat Eugen Cristea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
12 Aug 2011

Sper sa te simti bine, sa te mai relaxezi, sa uiti de incrancenare, si cand revii sa nu mai bati campii la Realitatea. Mai suntem si noi, aia de platim bani la stat, nu numai cei care incaseaza din ce platim noi, si sunt vesnic nemultumiti si smiorcaiti. Nu le mai plange de mila puturosilor, lasa-i sa munceascxa, sa vezi ce bine le face activitatea.
Random imageUltimele stiri


loading...