2017-01-17 00:08

MONDEN


Eveniment unic în România. Statui vivante în Herăstrău

 |  17:52
Eveniment unic în România.  Statui vivante în Herăstrău

Teatrul Masca organizează în Parcul Herăstrău în perioada 10-13 iunieFestivalul Internaţional de Statui Vivante, singurul eveniment de gen dinRomânia.

“Un Festival dedicat statuilor vii este o şansă oferită publiculuinostru de a trăi din plin misterul creaţiei, de a ieşi, fie şi pentru câtevaclipe, din cenuşiul vieţii de zi cu zi, de a se bucura de frumos, de energie,de seninătate, de calm, de zâmbet. Un parc precum Herăstrăul, atât de frumos şiatât de iubit va purta în amintirea aerului şi frunzelor sale iluzia pe care,ca o Fata Morgana, i-o vor fi dăruit statuile noastre vii, iluzia că este însuşiUniversul în care forţa fantastică a Actorului înşiră planete şi galaxii,comete şi nori nesfârşiţi de praf stelar. Pentru patru zile, Parcul Herăstrăuva fi ascunsul şi misteriosul creuzet al lui Dumnezeu!”, declară Mihai Mălaimare,Directorul Teatrului Masca.

Intrarea dinspre Arcul de Triumf sau cea de la Charles de Gaulle, AleeaCariatidelor, Fântâna Modura şi Aleea spre Expoflora vor deveni locul depelerinaj al unor personaje desprinse din timpuri de mult apuse.

Alături de actorii Teatrului Masca vor participa la acest evenimenttrupe din Italia şi Polonia cu spectacole ce combină elemente de pantomină,comedie, dans şi animaţie. În fiecare seară de festival, trupa Shadows Art vapune în scenă câte o poveste ilustrată de jonglerii cu foc, muzică şi dans.

Statui vivante de marmură, de bronz sau de lut, în spectacole sauindividuale, vor anima de vineri până luni Parcul Herăstrău şi îl vortransforma în La Rambla bucureştenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image