2018-10-23 19:25


EXCLUSIV. Decizie surprinzătoare luată de Liviu Vârciu. “Voi face sărbătorile cu Nea Marin”

 |  15:48
EXCLUSIV. Decizie surprinzătoare luată de Liviu Vârciu. “Voi face sărbătorile cu Nea Marin”

Sărbătorile de iarnă vor fi pline de peripeții pentru Liviu Vârciu! Și asta pentru că artistul s-a hotărât să petreacă sfârșitul de an în Maramureș, chiar cu Nea Marin, cel care, obișnuiește, să-i dea câte o lecție usturătoare de fiecare dată când prinde ocazia. Se știe că atunci când cei doi se întâlnesc ies scântei, și cu siguranță, ei nu vor face excepție de la regulă nici acum. Cu toate astea, Liviu e hotărât. „Voi face sărbătorile cu Nea Marin și cu familia lui”, ne-a declarat el în cadrul interviului oferit ziarului PUTEREA.

Cum a fost 2015 pentru tine?

A fost un an plin pentru că am avut foarte multe proiecte de terminat, atât în televiziune, cât și în muzică. Încă mă bucur de tot ce mi-a adus „Ham talent”, ne-am distrat și-am văzut ce pot face animalele atunci când sunt îngrijite cu atât de multă dragoste de stăpânii lor. A fost un an bun pentru mine. Pe plan profesional. Pe plan personal, vă rog mult, nu mă întrebați. 

Ai propriul studio, ai inceput să lucrezi, dar pe când noua piesă? Pe ce stil muzical mizezi?

Nu știu pe ce stil muzical, nu știu când scot nici noua piesă. Poate mai trec trei ani, poate va fi anul viitor. Nu mă grăbesc. Muzica a rămas un hobby și va rămâne întotdeauna în inima mea. Acum sunt foarte prins cu proiectele de televiziune.

Probabil nu mulți știu că tu joci și în piese de teatru. Când va avea loc următorul proiect de acest gen?

Când o să mi se propună încă un rol pe scena teatrului, o să-l fac cu mare drag. Nu vreau să mă aglomerez, îmi place să fiu corect față de proiectele în care mă implic. Dacă va fi cazul, mă voi întoarce pe scena teatrului, unde am trăit cele mai mari emoții din viața mea.

Ai trecut printr-un șir de transformări la „Te cunosc de undeva”. Care a fost cea mai mare provocare trăită? (personajul care a presupus o schimbare radicală)

Alina Eremia. Am stat două ore și jumătate la machiaj și a fost greu și pentru mine. Ea era acolo, ea cântă și dansează în același timp și efortul era foarte mare. Mi-a plăcut foarte mult experiența de la „Te cunosc de undeva”.

Ce crezi că te diferențiază față de ceilalți artiști autohtoni? Care este atu-ul tău?

Sunt natural, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor. Sunt prost de sincer.

De fiecare dată când te întâlnești cu Nea Marin, ies scântei. În pragul sărbătorilor de iarnă s-au mai domolit lucrurile între voi sau din contră?

S-au domolit, nea Mărin va pleca în Maramureș, iar eu nu-l las așa, mă duc după el. Fără scântei, viața e pustiu. Voi face sărbătorile cu Nea Marin și cu familia lui.

Să ne întoarcem puțin în trecut. Ce fel de copil erai și cum îl așteptai pe Moșu’? Primeai nuielușa sau cadouri?

Și, și. Norocul meu a fost că am crescut la țară și acolo chiar am simțit sărbătorile. De ceva ani, Mosu’ a uitat să vină… Asta îmi lipsește cel mai mult.  

Ai declarat mereu că ești nerăbdător să întâlnești femeia potrivită pentru tine, și că îți dorești să-ți întemeiezi propria familie. Cum s-au schimbat lucrurile între timp?

Tocmai v-am rugat să nu mă întrebați. Când o s-o găsesc o să aflați voi. Îmi doresc familie, îmi doresc copii, încă n-a fost să fie.

EXCLUSIV. Decizie surprinzătoare luată de Liviu Vârciu. “Voi face sărbătorile cu Nea Marin”
zoom

Ai doi câini, prezinți o emisiune cu animale, deci se poate spune că și tu ești un iubitor de animale. E adevărat ce se spune, este câinele adevăratul prieten al omului?

Normal că sunt iubitor de animale. Am crescut la țară, am avut animale dintotdeauna și nu mă refer doar la câini. Da, câinele este singurul prieten sincer al omului. Eu așa cred.

Ce vei face de Revelion?

De Revelion voi fi tot în Maramureș, la Casa de Petrecere a Moroșenilor, sunt gazdă.

Ce așteptări ai de la 2016?

Vreau să fie mai prost decât 2017 și mai bun decât 2015. Vreau să fie un an liniștit, nu mă aștept la nicio minune, vreau doar să fiu sănătos, și eu și familia mea.

Relație cu scântei

EXCLUSIV. Decizie surprinzătoare luată de Liviu Vârciu. “Voi face sărbătorile cu Nea Marin”
zoom

Prezentatorul show-ului „Ham Talent” de la Antena 1, care se difuzează în fiecare joi și duminică, de la 20.30, are o relație mai specială cu Nea Marin. Spre deosebire de alte vedete, Liviu i-a intrat atât de mult la inimă lui Nea Marin, și drept urmare, fiecare întâlnire de-a lor îi lasă mici amprente artistului. Nici Vârciu nu poate sta liniștit și reușește să-l provoace pe aceasta, care, reacționează imediat. Rezultatul? Asemenea unui copil neascultător, Liviu își primește pedeaspa, căci Nea Marin nu evită să-l mai altoiască atunci când consideră că e cazul. Dacă pe micul ecran ei sunt ca șoarecele și pisica, în spatele reflectoarelor, lucrurile par să se mai domolească puțin.

“Noi nu putem sta liniștiți, ne ciondănim. În preajma lui, eu nu pot sta serios mai mult de cinci minute. Așa că imediat încep nebuniile dintre noi și așa o ținem toată ediția”, ne-a declarat Nea Marin în urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu realizat pentru PUTEREA. În ciuda ciondănelilor dintre ei devenite déjà consacrate, între cei doi s-a legat o relație strânsă, lucru confirmat și de Nea Marin.

“Îl simt ca pe copilul meu. De prima dată când ne-am întâlnit am avut o chimie extraordinară. El se miră în continuare de faptul că eu intuiesc imediat pasul următor și moare de ciudă. Mereu se întreabă cum de îi ghicesc eu fiecare mișcare”. 

„Sunt natural, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor. Sunt prost de sincer.”, Liviu Vârciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: exclusiv, liviu varciu, sarbatori, nea marin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...