2018-12-10 06:21


EXCLUSIV. Avocata Monicăi: ''Nu văd cum ar putea clienta mea să o ia pe Irina de la tatăl ei. Doar cu forţa!'' Apărătoarea soţiei lui Irinel spune că nu înţelege atitudinea milionarului

 |  19:13
EXCLUSIV. Avocata Monicăi: ''Nu văd cum ar putea clienta mea să o ia pe Irina de la tatăl ei. Doar cu forţa!'' Apărătoarea soţiei lui Irinel spune că nu înţelege atitudinea milionarului
Tripona Murgu,avocata Monicăi Columbeanu, a declarat pentru „Puterea” că nu ştie la cesoluţie ar putea apela clienta ei pentru a-şi putea recupera fetiţa, pe Irina,aflată în continuare în îngrijirea tatălui ei, în ciuda deciziei TribunaluluiBucureşti. Apărătoarea manechinului spune că nu vede altă cale de a trata cu Irineldecât forţându-l să cedeze în faţa hotărârii judecătoreşti. Ieri, după ce s-alovit de refuzul milionarului de a o lăsa să pătrundă în vila de la Izvorani,Monica s-a prezentat, alături de avocaţii săi, la biroul din Piaţa Victoriei alafaceristului, însă nici aici nu i s-a permis accesul.

Ieri, Monica Columbeanua bătut din nou degeaba la poarta vilei de la Izvorani unde a locuit timp depatru ani. Omul de afaceri şi-a instruit bine paznicii, care nu i-au permis vedeteisă pătrundă pe proprietatea soţului său. Văzându-se în faţa porţii încuiate,Monica l-a sunat pe Irinel şi i-a spus că doreşte să-şi vadă fetiţa, însămilionarul nu s-a lăsat înduplecat, replicând că nici măcar nu se afla acasă înacel moment. „Nu înţeleg atitudinea domnului Irinel Columbeanu. Nu există niciun temei legal prin care dumnealui să aibă dreptul să refuze să încredinţezefetiţa mamei, aşa cum a hotărât instanţa. Tot ce face dumnealui este ilegal.Noi avem toate actele în regulă, nimeni nu poate obiecta nimic în faţa uneihotărâri judecătoreşti. Am încercat, de două ori până acum, să rezolvăm disputape cale amiabilă, pentru că nici eu, nici clienta mea nu ne-am dorit să seajungă la astfel de conflicte. Din păcate, nu am reuşit”, ne-a declarat unadintre apărătoarele Monicăi, Tripona Murgu.

Avocata ne-a maipovestit că, ieri, după episodul petrecut la Izvorani, manechinul s-a îndreptatdirect spre biroul soţului său din Calea Victoriei, însă nici acolo nu a avutsorţi de izbândă. „Azi (n.r., ieri), după toate cele întâmplate la viladomnului Columbeanu, ne-am dus în Piaţa Victoriei, gândindu-ne că poatedumnealui se află acolo şi putem purta o discuţie paşnică. Nu am reuşit săintrăm, pentru că paznicul nu ne-a dat voie, având ordine stricte în acest sens.Ne-a spus, literalmente, că îşi pierde serviciul dacă ne lasă să intrăm înclădire”. Întrebată, apoi, cum vede rezolvarea acestei situaţii, avocata ne-arăspuns: „Sincer, nimeni nu îşi doreşte ceartă şi dispute de acest gen. Nimeninu şi-a dorit, vreodată, să intervină agresiv asupra domnului Columbeanu. Darnu văd cum ar putea clienta mea să o ia pe Irina de la tatăl ei. Doar cu forţa!Probabil că aceasta este dorinţa dumnealui, altfel nu-mi explic. În definitiv,intuiesc că este o problemă de orgoliu de care suferă, în primul rând, şi abiaapoi vorbim de faptul că îşi doreşte copilul aproape. Din nefericire, cel maimult suferă Irina”.

Iată şi diagolul telefonic purtat, ieri, între Monica şiIrinel.

-Sunt înfaţa porţii, te rog să le spui să-mi deschidă. Vreau s-o văd pe Irina, sunt, pebune, foarte îngrijorată şi nu e corect ce faci.

-Eu nusunt acasă şi ştii foarte bine că, dacă vrei să o vezi, una este să mă suni pemine şi să-mi spui că vrei să o vezi... Dar nu ce faci tu, cu toată ţigăniaasta.

-Nu poţisă-i numeşti pe cei din presă ţigani, nu ai nici un drept.

-Nu, amspus că este o ţigănie tot ce faci tu, nu că ei sunt ţigani. Şi, te rog frumos,nu mă mai suna de sub ochii presei. Dacă vrei să vorbim, sună-mă când eştiliniştită.

-Eute-am sunat întotdeauna fără nici o presă. După cum ştii, eu nu dau absolutnici o declaraţie absolut nimănui, tu eşti cel care întreţine relaţia cu presa.Vreau să o văd pe Irina, pentru că sunt foarte îngrijorată.

-Da’ de ceeşti tu aşa de îngrijorată?

-Pentrucă este foarte bolnavă şi este copilul meu şi vreau s-o văd.

-Da, şieste foarte bine îngrijită şi te rog frumos să nu-ţi mai faci griji.

-Mă îndoiesccă poate fi foarte bine îngrijită. Vreau să o văd pe Irina, îmi este foarte dorde ea şi sunt foarte îngrijorată. Vreau să o văd pe Irina.

-Amauzit că vrei să vii cu mascaţi, cu...

-Nu sepune problema, nu am fost niciodată o fire belicoasă, după cum bine ştii.

-Sper sănu se pună problema aşa.

-Eu nusunt aşa.

-Uite,eu sunt la volan... Te sun eu mai târziu...

-Nu,între timp te rog să le spui să-mi deschidă.

-Nu,Irina... pardon, Monica. Nu pot să fac asta.

-De ce?De ce? De ce nu poţi să-mi deschizi poarta?

-Fiindcă,în primul rând, eu nu sunt acasă.

-Nu esteo explicaţie.

-Dacămi-ai fi spus că vii, poate aş fi încercat să fi fost acasă.

-Am încercatde nenumărate ori să vorbim...

-Dacă tucontinui în linia aceasta...

-Eu nusunt aşa, sunt absolut singură în faţa porţii, avocaţii mei sunt în maşină şivreau să intru singură în casă, să vorbesc cu Irina, să o văd.

Conversaţia se întrerupe, aparent la iniţiativa lui Irinel.

Ion Columbeanu, tatăllui Irinel, şi-a vărsat, ieri, nervii pe ziarişti, acuzându-i că iau apărarearăufăcătorilor şi că din cauza lor au divorţat fiul şi nora lui. De asemenea,Columbeanu senior a acuzat-o pe Monica de faptul că a agresat-o pe Irina. “Aavut timp să-şi vadă fiica şase luni cât a stat plecată în SUA. A bătut-o înloc să o vadă. Monica poate să vină după Irina şi cu tatăl ei natural cu numede sfânt, Damaschin, care a avut bordel”, a spus tatăl lui Irinel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...