2018-12-19 01:32


Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m

 |  21:00
Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m

O dragoste atât de mare merită o nuntă fastuoasă, iar „şeful câinilor” ne asigură că evenimentul care va avea loc în ultima duminică din august va fi peste nunta Prinţului William. Borcea a făcut o selecţie riguroasă în ceea ce priveşte personalul care se va ocupa de cei 600 de invitaţi ai săi şi a ales 130 de chelneri şi picoli desprinşi parcă din cataloagele de modă. Fetele selectate să ducă tava cu preparate mediteraneene nuntaşilor trebuie să aibă musai 1,70 m înălţime, iar dintre băieţi au fost aleşi numai cei înalţi şi fără burta.

Dacă la nunta Prinţului Angliei poate că s-ar fi putut strecura o picoliţă mică de înălţime şi fără un ten perfect, la Borcea nici vorbă de aşa ceva. Dinamovistul acorda importanţă majoră aspectului exterior al celor care se vor ocupa de invitaţii săi la nunta din 28 august şi a ales picoli şi chelneri numai unul şi unul. Numai feţele frumoase, înalte şi fără coşuri vor avea dreptul să ducă tava cu mâncare, iar băieţii cu burtă şi neînzestraţi de natură cu o înălţime de podium au fost respinşi din start. Dintre sutele de candidaţi, au fost aleşi cu două săptămâni înainte de nuntă, 130 de fete şi băieţi care vor purta uniforme speciale. Dacă pentru fete încă nu s-a ales costumaţia pentru duminică, băieţii au primit deja pantaloni negri,veste şi cămăşi albe, toate din materiale de calitate, şi musai butoni, iar uniformele trebuie să fie călcate perfecte, fără cute cât de mici. În ceea ce le priveşte pe fete, pentru cine s-a făcut o excepţie uşor neglijabilă în privinţa înălţimii, trebuie să poarte pantofi cu toc, chiar dacă va fi foarte greu pentru ospătăriţe să reziste 12 ore încălţate cu tocuri. Mai mult, personalul va trebui să fie mai amabil decât de obicei şi permanent să aibă zâmbetul pe buze. Pentru efortul lor, fiecare dintre cei 130 de ospătari şi picoli va primi la finalul evenimentului 100 de euro.

Cort de 500.000 de euro şi scaune de 150.000

Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m
zoom

Oficializarea celor opt ani de iubire cu Alina Vindican cere un eveniment pe măsură, iar Cristi Borcea este în stare să plătească oricât pentru a avea cea mai luxoasă nunta din România secolului 21. Dacă, iniţial, s-a spus că la nunta le va cânta Shakira, planurile s-au schimbat şi atmosferă va fi întreţinută de câţiva artişti români şi un star internaţional preferat de mireasă, al cărui nume este ţinut secret, deocamdată. Cei 600 de nuntaşi sunt invitaţi într-un cort elegant, cu candelabre de cristale de Bohemia şi pereţi tesuţi cu fir de aur, în valoare de jumătate de milion de euro. Nici scaunele pe care vor sta aceştia nu sunt unele comune, ci transparente, de 250 de euro bucată. Meniul va fi unul mediteranean cu peşte şi fructe de mare, iar piscina restaurantului de lux din Otopeni care va găzdui petrecerea va fi decorate cu lumânări, nuferi şi trandafiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01

Mai multe imagini:
Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m
zoom
Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m
zoom
Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m
zoom

Exclusiv. Borcea vrea numai chelneriţe de 1,70 m
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...