2018-12-17 03:03


Exclusiv. Columbeanu sr. face terapie antiîmbătrânire

 |  21:00
Exclusiv. Columbeanu sr. face terapie antiîmbătrânire

Nu numai fosta noră se reface după divorţ cu terapii asiatice numai de iubitul chinez ştiute, ci şi Ion Columbeanu. La 86 de ani, seniorul a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe, made in Coreea de Sud: un aparat de masaj cu heliu şi pietre de jad care se încălzesc la 60 de grade. Tatăl lui Irinel este convins că îl scapă de boli, dar mai mai ales de bătrâneţe.

Vârstnici din întreaga ţară au luat cu asalt centrele unde se fac terapii cu pietre de jad şi termomasaje care promit ameliorarea bolilor pentru care medicamentele tradiţionale nu pot face nimic. Pensionarii sunt convinşi că terapiile asiatice sunt un dar trimis de Dumnezeu menit să le uşureze bătrâneţea şi chiar să-i întinerească. Pentru asta strâng mână de la mână pentru a-şi cumpăra patul minune cu pietre de jad, al cărui preţ urcă până la 120 de milioane de lei vechi. La 86 de ani, Ion Columbeanu face eforturi considerabile pentru a rămâne veşnic tânăr şi investeşte sume deloc de neglijat în creme antirid şi terapii care promit minuni. După crema de 900 de euro care are în compoziţie celule stem şi ciuperci japoneze care întineresc tenul, Columbeanu senior a investit 2.800 de euro într-un aparat pentru masaj sub forma unui pat cu pietre de jad care se încălzesc la 60 de grade. „Mă simt excelent de când fac masajele astea. Acum (ieri, n.r.) sunt la Mangalia, fac termomasaj pentru că sufăr de discopatie lombară, însă terapia cu pietre de jad acţionează în cadrul mai multor probleme de sănătate. Şi previne şi îmbătrânirea. Este excelent aparatul ăsta şi îşi merita banii!”, ne-a declarat Ion Columbeanu. Potrivit producătorilor, aceste pietre ar stimula Qi-ul, adică forţa vieţii din organism, „ceea ce duce la o îmbunătăţire generală a sănătăţii”.

Cum funcţionează aparatul-minune

Patul are nouă cilindri de jad în interior, cinci în partea superioară şi patru în cea inferioară, ce rulează dinspre zona şezutului până la gât şi pe picioare, cu încălzire până la 70°C. Sistemul de rulare în formă de „S” oferă o bună termoterapie zonelor corpului precum: şezut, talie, spate, umeri şi gât.Include dispozitivul de masaj manual cu 9 sfere de jad pentru terapia prin căldură a părţii-faţă a corpului: cutia toracică, abdomen, organele genitale. În medicina tradiţională orientală, jadul era cunoscut pentru proprietăţile sale curative. Este renumit ca transmiţător al razelor infraroşii de spectru îndepărtat de aceeaşi lungime de undă ca cele emise de organismul uman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...