2017-01-22 01:48

MONDEN


EXCLUSIV. ''Duminica în familie'' se mută la postul lui Bobby Păunescu. Mihaela Rădulescu, la un pas de B1TV: ''Nu fac decât ediţii speciale''

 |  19:14
EXCLUSIV. ''Duminica în familie'' se mută la postul lui Bobby Păunescu. Mihaela Rădulescu, la un pas de B1TV: ''Nu fac decât ediţii speciale''

Ofertată deB1TV pentru a prezenta o emisiune de weekend, Mihaela Rădulescu ne-a declaratcă nu mai este interesată să revină pe micul ecran cu un proiect permanent, cidoar cu ediţii speciale. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat,în şedinţa de ieri, noua grilă a B1TV, ce cuprinde şi emisiunea „Duminica înfamilie”, pentru care fosta vedetă a Antenei 1 este văzută drept favorită. Sursedin apropierea prezentatoarei tv ne-au dezvăluit că aceasta se află la un pasde a bate palma cu televiziunea controlată de Bobby Păunescu, mai ales că, înprezent, nu are alte obligaţii profesionale.

Aşa cum ziarul „Puterea”a anunţat în exclusivitate la sfârşitul anului trecut, Mihaela Rădulescu a fostofertată de managerii postului B1TV să realizeze, în fiecare weekend, oemisiune de divertisment. Este vorba despre „Duminica în familie” - format dejaconsacrat de vedeta de televiziune la Antena 1 - care se va muta în ogradapostului B1TV cu prilejul relansării acestuia. Deşi tentată de propunere, MihaelaRădulescu nu s-a lăsat convinsă să revină permanent pe „sticlă”, ci negociază găsireaunei variante convenabile, care să-i permită să trăiască în continuare laMonaco. „Sunt discuţii destul de avansate, dar un lucru e sigur: nu va fi un proiectcare să necesite prezenţa ei permanentă în ţară. Nu poate pleca din Monaco, celpuţin până ce fiul ei nu va termina gimnaziul. Altfel, Mihaela nu se află subcontract cu nici o televiziune, este liberă de obligaţii profesionale, aşaîncât nimic nu o poate împiedica să fie gazda unei emisiuni la postul B1TV saula oricare altă televiziune, atâta timp cât este vorba despre lucruri serioase”,ne-a declarat o sursă din preajma vedetei. Întrebată dacă a bătut palma cu B1TVpentru „Duminica în familie”, Mihaela Rădulescu ne-a răspuns: „Nu. Nu mai facemisiuni permanente, doar ediţii speciale”. Cele mai recente emisiuni a cărorgazdă a fost Mihaela Rădulescu au fost difuzate de Antena 1, în perioadasărbătorilor.

Contactaţi de noi,reprezentanţii postului B1TV ne-au declarat că schimbările ce ţin de relansareateleviziunii nu au fost încă în totalitate stabilite. „Vom anunţa la momentulpotrivit noile proiecte ale B1TV”, au spus ei.

Marca emisiunii aparţineCorinei Voicu

Într-o şedinţă ce a avutloc ieri, CNA a aprobat noua grilă de programe a B1TV, din care face parte şi„Duminica în familie”. Emisiunea urmează să fie difuzată înte orele 14.00-18.00,anunţă Pagina de Media. Conform datelor de la Oficiul de Stat pentru Invenţiişi Mărci consultate de noi, „Duminica în familie” este o marcă ce aparţine companiei„S.C. Contera Av. S.R.L.”, al cărei general manager este producătoarea CorinaVoicu. Astfel, şansele ca Mihaela Rădulescu să accepte să fie gazda „Duminciiîn familie” la postul B1TV sunt şi mai mari, având în vedere că vedeta arerelaţii profesionale foarte bune cu echipa de producţie alături de care lucreazăde mai bine de 10 ani, pentru Antena 1. În plus, noul manager al televiziuniiB1TV este Sorin Oancea, care a ocupat, până în 2010, mai multe funcţiiimportante în cadrul Trustului Intract.

Casa de producţieContera Av. produce, printre altele, şi emisiunea „Dănutz S.R.L.”, difuzată deTVR 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image