2017-01-21 17:43

MONDEN


EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu a filmat o emisiune inspirată din viaţa pe Facebook. Vedeta nu revine permanent în televiziune, dar îi place ''Între prieteni''

 |  17:00
EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu a filmat o emisiune inspirată din viaţa pe Facebook. Vedeta nu revine permanent în televiziune, dar îi place ''Între prieteni''
Stabilită înurmă cu doi ani în Monaco, Mihaela Rădulescu nu revine în televiziune, însă nicinu poate sta departe de camerele de luat vederi. Chiar dacă unii s-au grăbit săafirme că va avea o emisiune permanentă la postul Antena 1, prezentatoarea tvne-a declarat, în exclusivitate, că acceptă să modereze doar ediţii speciale.Recent, vedeta a filmat o serie de şase ediţii ale unei emisiuni intitulate„Între prieteni cu Mihaela Rădulescu” şi care se inspiră din viaţa pe care sutede milioane de oameni o trăiesc, azi, pe Facebook.

Intrată de curând înrândul consumatorilor de Facebook, Mihaela Rădulescu a adunat deja aproape5.000 de prieteni virtuali, pe care-i răsfaţă cu un „perete” plin derecomandări interesante. Însă cum reţeaua de socializare limitează legarea deamiciţii la numărul de 5.000, vedeta îşi extinde prieteniile în platoul postuluiAntenei 1, unde va prezenta o emisiune inspirată din felul în care oamenii„trăiesc” în zilele noastre, pe Facebook. „Fac doar ediţii speciale. Nimicpermanent. Vor fi mai multe, adică şase, dar cu o logică. Emisiunea se va numi «Întreprieteni cu Mihaela Rădulescu» şi e inspirată din viaţa de pe Facebook”, ne-adeclarat vedeta de televiziune. De altfel, chiar dacă au existat, în ultimeleluni, numeroase zvonuri legate de întoarcerea pe „sticlă” a Mihaelei,prezentatoarea tv a afirmat de fiecare dată că viaţa sa de acum nu-i maipermite să-şi ia angajamente permanente, care ar presupune prezenţa ei în ţară înfiecare săptămână. Tocmai de aceea, vedeta a refuzat, anul acesta, şi proiectulcare îi propunea să redevină gazda „Duminicii în familie”, format care a fostachiziţionat de postul B1TV. Proiectul a rămas în stand-by, căci producătoriinu îşi doresc, pentru moment, o altă prezentatoare în afară de MihaelaRădulescu.

Bucuroasă de vânzările cărţii şi aleaplicaţiei pe iPhone şi iPad

Vara aceasta, Mihaelaşi-a mai adăugat un titlu în palmaresul său literar, lansând a treia sa carte,„Întreabă-mă orice”. Volumul nu se găseşte, însă, doar între două coperte, cipoate fi achiziţionat şi în aplicaţiile iPhone şi iPad. „Este prima aplicaţieromânească pe iPhone şi a doua aplicaţie pe iPad, după cartea lui MirceaCărtărescu. Sunt realizate de Humanitas Digital şi se găsesc pe App Store, înorice ţară. Se vând grozav, la fel ca şi cartea, iar asta mă bucurăextraordinar”, spune Mihaela, care în prezent lucrează la cea de-a patra sacarte.

Locuieşte cu chirie laMonaco

La scurt timp după ceMihaela s-a stabilit, împreună cu fiul ei Ayan, la Monaco, tabloidele s-auîntrecut în a prezenta fotografii cu blocul în care locuieşte vedeta, pefaimoasa stradă Princesse Grace. Numai că nu de fiecare dată au şi reuşit săindice locaţia corectă. Indignată de confuziile titrate prin ziarele colorate, culitere de-o şchioapă, Mihaela a explicat, pe pagina sa de Facebook, că nicimăcar nu deţine o proprietate în Monaco. „Pozează un bloc în care nu locuiesc,dar strigă tare că ăla e, ba chiar estimează apartamentul la suma de 25 demilioane de euro (poate tot blocul să coste atât!). Eu locuiesc cu chirie...”,a scris prezentatoarea tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image