2018-12-12 10:36


EXCLUSIV. Mirela Boureanu-Vaida, noua prezentatoare de la ''Noră pentru mama'': ''N-am vrut să fac rău nimănui şi sper că Gabriela Cristea nu e supărată pe mine!''

 |  19:40
EXCLUSIV. Mirela Boureanu-Vaida, noua prezentatoare de la ''Noră pentru mama'': ''N-am vrut să fac rău nimănui şi sper că Gabriela Cristea nu e supărată pe mine!''
Actriţă Mirela Boureanu-Vaida ne-a oferit un interviu înexclusivitate în care ne povesteşte despre noua provocare din viaţa ei,emisiunea “Noră pentru mama”. Prezentatoarea se confruntă cu nemulţumirilemiilor de fani ai Gabrielei Cristea - careîi reproşează că nu se ridică la înălţimea fostei gazde a emisiunii - ,dar actriţa consideră că postura ei în cadrul reality-show-ului de la Kanal D este doar unrol foarte greu pe care se străduieşte să-l joace cât mai bine.

Cum ai primit propunerea de a prezenta “Noră pentru mama”?

Anul ăsta nu mai lucrasem în televiziune şi nu credeam că se mai poateîntâmpla ceva în acest sens. Propunerea a venit rapid, am fost întrebată dacăvreau să ţin locul cuiva pentru câteva zile şi nu m-am gândit nici o secundă căvoi închide sezonul. Eu am crezut că voi ţine locul Gabrielei pentru osăptămână şi a fost o provocare pentru mine. La “Noră pentru mama” sunt pusă înpostura de a descoase oamenii, însă este un reality-show pe care nu l-aş fiînţeles niciodată dacă nu aş fi fost implicată direct. Este altceva decât ammai făcut până acum, sunt tineri necunoscuţi care stau împreună nouă luni,netrecuţi prin viaţă, între care, din lucruri aparent banale, se pot naştetensiuni majore. Tot ce se întâmplă este real şi asta mi-a plăcut foarte mult.

Erai telespectator al emisiunii?

Ştiam despre ce este vorba, dar nu pot să spun că eram un privitordevotat. Nu eram la curent cu toate mişcările şi cu toate schimbările care sepetrec acolo în ritm alert şi a trebuit să recuperez tot ce se întâmplase înşapte luni, ceea ce nu este foarte uşor. Dacă mi-ar fi spus cineva că trebuiesă fac asta până la sfârşitul sezonului, poate nu m-aş fi antamat la aşa cevapentru că este foarte grea situaţia mea. Este o emisiunecare a ajuns la maturitate nu datorită mie, este un lucru pe care cineva l-aconstruit şi eu a trebuit să-l preiau, iar responsabilitatea este foarte marepentru că multă lume te compară.

Te afectează comentariile răutăcioase pe care le fac fanii GabrieleiCristea?

Şi eu am cont de Facebook şi primesc în fiecare zi foarte multe mesajecare spun cu totul altceva decât ce se vede pe diverse forumuri. Eu cred căfanii adevăraţi, care nu pot privi emisiunea fără Gabi, profită şi îşi spunoful, dar am primit şi alte păreri din partea unora care spun ca emisiunea esteimportantă şi concurenţii, nu prezentatorul. Mulţi mă încurajează şi îmi spunsă nu pun la suflet criticile urâte care se fac la adresa mea. Eu îi înţeleg şipe unii, şi pe alţii, şi mi-am propus să nu-i judec pentru că şi eu, dacă aş fiîn situaţia celor de acasă, poate aş gândi la fel. Nu vreau să fiu comparată cunimeni şi nu vreau să mi se pună etichete. Eu sunt altfel şi dacă vrea cinevasă mă vadă, să mă vadă aşa cum sunt, nu să mă compare cu Gabriela. Este căatunci când eşti fan înfocat al unei echipe de fotbal şi, indiferent dacă seschimbă antrenorul, tu ţii cu echipa aia pentru ce este ea, pentrusatisfacţiile pe care ţi le aduce, nu pentru antrenor.

De ce crezi că unii fani ai emisiunii au reacţionat atât de urât?

Nu ştiu, pentru că nu a fost nimic premeditat. Eu am ajuns la “Norapentru mama” în urma unor discuţii care au durat mai mult timp şi am crezut căva fi doar pentru o săptămână în care ei îşi vor rezolva problemele. N-am ştiutcă se va întâmpla aşa şi aş vrea să înţeleagă toată lumea că eu nu am nici ceamai mică vină. Este o provocare pentru mine, o onoare şi îmi face plăcere săfiu acolo, dar viaţa mea dinainte, viaţa artistică, continuă şi acum şi vacontinua şi după finalul sezonului în curs al “Nora pentru mama”. Nu vreau săcreadă nimeni că eu am venit să iau cuiva emisiunea pentru că aveam de făcut,înainte de asta, foarte multe lucruri. Emisiunea astaeste doar un plus de experienţă pentru mine şi o provocare. O veritabilănecunoscută care lucrează într-un teatru de revistă, care cânta şi îşi facetreaba la spectacole, nu poate lua locul cuiva care este imaginea uneiteleviziuni de patru ani şi care apare pe post zi de zi, timp de nouă luni. Cei care fac comentarii răutăcioase, ar trebui să se gândească la faptulcă au fost nişte probleme, iar eu am fost soluţia finală, dar cu cât este maigreu, cu atât mă incita mai mult jocul ăsta. Vreau să demonstrez că n-am vrutsă fac rău nimănui şi că intenţionez să-mi fac meseria cât de bine pot.

Cum a primit familia ta vestea că vei prezenta această emisiune?

Mama mea este învăţătoare şi nu poate urmări “Noră pentru mama”, darştie emisiunea şi a avut aceeaşi teamă că şi mine: să nu mă judece lumeagreşit. Ca şi mine, are şi ea încredere că oamenii văd lucrurile aşa cum suntşi nu pornesc cu idei preconcepute. Încerc să iau asta ca pe un rol foarte greude jucat, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci. Soţul meu, deşi nevedem foarte puţin în această perioadă, este cel mai mare fan al meu şi mi-aspus că întotdeauna mă va susţine în absolut tot ceea ce decid eu să fac. Estelângă mine zi şi noapte, îmi ţine loc şi de mama, şi de tată, şi de gospodină,numai să fiu eu bine şi să-mi fac treabă cât mai bine.

Cu Gabriela Cristea ai vorbit până acum?

Nu, şi cred că este foarte supărată. Sper că nu pe mine, pentru că ştiefoarte bine situaţia, este cerebrală, o respect foarte mult şi cred că este unfoarte bun om de televiziune care a reuşit, pentru mulţi ani, să ţină înatenţia publicului o emisiune de mare succes. Şi formatul emisiunii este bun,însă succesul “Noră pentru mama” se datorează Gabrielei în foarte mare măsură.Nu am vorbit cu ea până acum pentru că discuţiile despre viitorul emisiunii nus-au purtat între noi două, ci între ea şi cei cu care avea contract. Eu nusunt decât un om care trebuie să ducă mai departe acest sezon şi dacă nu aş fifost eu, altcineva s-ar fi aflat în locul meu. Sper ca Gabriela să nu fie supărată pe mine, deşi foarte mulţi fani au cevacu mine, concret, şi îmi trimit mesaje urâte, însă eu le mulţumesc. Chiar dacă îmi critică prestaţia la emisiune, asta înseamnă că ourmăresc şi acest lucru mă bucură.

Dacă ţi s-ar oferi salariul Gabrielei, unul foarte mare din câte s-avehiculat, ai accepta să prezinţi şi sezoanele următoare?

Nu ştiu, pentru că la mine banii au venit întotdeauna după foarte multămuncă, iar în acest caz, banii ar fi ultimul lucru pe care l-aş lua în calcul.Trebuie să dau mult ca să pot cere mult, iar acum e prea devreme să se poatăpune problema asta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...