2019-02-21 22:21


EXCLUSIV. Prinţesa Eleonore a învăţat să-i spună „te iubesc” în română lui Theodor Paleologu

 |  18:10
EXCLUSIV.  Prinţesa Eleonore a învăţat să-i spună „te iubesc” în română lui Theodor Paleologu

Relaţia dintre TheodorPaleologu şi Prinţesa daneză Eleonore devine tot mai romantică pe zi ce trece. Stabilită,anul trecut, în România, de dragul deputatului, prinţesa nu se grăbeşte să seîntoarcă în ţara lui Hamlet, ci plănuieşte să mai petreacă o vreme în cea aiubitului ei, fost ministru al culturii. Tocmai de aceea, Eleonore a început,de marţi, o serie de cursuri de limba română, la Institutul Cultural Român. Deşinu poate purta încă o conversaţie în limba noastră, prinţesa s-a înscris laşcoală având cel puţin o noţiune de bază: ştie deja să spună „te iubesc”.

Prinţesa Eleonore Af Schaumburg-Lippe face eforturi să se adapteze înRomânia, unde s-a mutat, anul trecut, pentru a fi lângă iubitul ei, deputatulTheodor Paleologu. Într-un interviu pe care ni l-a acordat, în exclusivitate,în urmă cu câteva săptămâni, politicianul declara că Prinţesa Eleonore varămâne la noi în ţară “atât cât va rezista”. Ei bine, se pare că aceastarezistă cu plăcere atmosferei mioritice şi, mai mult, doreşte să se integrezemai bine în societate, motiv pentru care a început să înveţe limba română. Eleonoreurmează cursuri la Institutul Cultural Român din Capitală şi se află încă laînceput, dar ştie deja să spună “te iubesc”, iar replica vine, probabil, înaceeaşi manieră. De partea cealaltă, Theodor Paleologu, care a ocupat în trecutfuncţia de ambasador al României în Danemarca, nu a reuşit să înveţe foartebine daneza, astfel că cei doi continuă să comunice în engleză, deocamdată.

Nu se gândeşte la căsătorie: “Este prea devreme”

Theodor Paleologu şi PrinţesaEleonore Af Schaumburg-Lippe s-au cunoscut cu câţiva ani în urmă, pe cândpoliticianul era ambasador la Copenhaga. În 2008, prinţesa a făcut mai multvizite în România şi chiar a petrecut aici Sărbătorile de iarnă. “CunoaşteRomânia şi îi place mult aici”, ne-a declarat fostul ministru al culturii, carea mai adăugat despre iubita lui că este “o persoană foarte modestă, simplă şicu picioarele pe pământ”. Deşi relaţia lor devine tot mai stabilă, Paleologune-a declarat că nu se gândeşte, în momentul de faţă, la căsătorie şi la copii.“Este prea devreme. Bărbaţii de vârsta mea care au trecut printr-un divorţ suntdificili”. Theodor Paleologu a fost căsătorit cu mezzosoprana franceză deorigine libaneză Sarah Nassif. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 16 ani,pe nume Mihail.

Sărbători la Mediaş şi la Iaşi

Theodor Paleologu face totposibilul pentru ca iubita lui să se simtă cât mai confortabil în România,astfel că şi de sărbători cei doi au avut un program foarte variat. După ce aupetrecut Crăciunul în familie, la Bucureşti, deputatul şi Prinţesa au continuatcu o vizită la Aţel, lângă Mediaş, iar Anul Nou i-a prins la conacul Miclescu,de lângă Botoşani, şi la Iaşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LAURENTIU_GRG
19 Ian 2011

inima versus religie(biserica ortodoxa) cine v-a cistiga? ca eu stiu ca religia nu pierde niciodata complicata iubirea dar..........
PISOI
20 Ian 2011

JENANT!! Si apoi ce stire tare exministrul pleasca si printesa brrrrrrrrr
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...