2019-03-22 14:51


Există viață și după milionarul Neculaie. Iuliana Luciu IUBEȘTE din nou

 |  22:40
Există viață și după milionarul Neculaie. Iuliana Luciu IUBEȘTE din nou

Tabloidele scriu ca, la inceputul acestui an, Iuliana Luciu si milionarul Ioan Neculaie si-au spus adio, dupa o idila ca-n "Romeo si Julieta", care a durat un an si jumatate. Sora Nicoletei Luciu a plecat in America, dupa arestarea de anul trecut a milionarului, unde se pare ca ar fi locuit intr-o casa a acestuia, insa totul este acum istorie pentru ca Iuliana iubeste din nou.

"Sunt foarte fericită, iubesc sunt iubită şi nu are nicio legătură cu tot ce s-a scris până acum. Nu este un bărbat cunoscut. Ce am avut de scris am scris pe Facebook şi e suficient. Acum nu sunt în ţară, sunt plecată cu el în vacanţă. Nu e lângă mine acum. Mă deranjează foarte tare când sunt cuplată cu diverşi bărbaţi şi nu sunt sunată să mă întrebe.

Este de vârstă apropiată cu mine. Sunt foarte fericită. Important e că mă face fericită, e tot ce îmi doresc.Nicoleta nu l-a cunoscut. Îl ţin doar pentru mine. Cel mai important e să fiu fericită. El nu îşi doreşte expunere. E român, nu e străin. Nu ştiu dacă alături de el voi îmbrăca rochia de mireasă. Doamne ajută!", a spus Iuliana Luciu, potrivit Cancan.

Retrasa de jumatate de an din showbiz, dupa ce a demisionat din functia de asistanta Tv, din echipa Simonei Gherghe, Iuliana Luciu se ocupa in prezent de organizare de evenimente si promovarea unui club din Centrul Vechi.

Intrebata, nu demult, de presa daca se mai afla intr-o relatie cu Ioan Neculaie, Iuliana nici nu a infirmat, nici nu a confirmat. “Este foarte frumos in Centrul Vechi. Astept toti tinerii sa vina sa se distreze alaturi de noi, pentru ca avem muzica buna, fete frumoasa, baieti frumosi si bautura buna. Viata persoanala ramane pentru mine”, a declarat, atunci, Iuliana pentru wowbiz.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-30

TAGURI: ioan neculaie, iuliana luciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...