2018-12-17 02:58


Fac numai boacăne în bucătărie

 |  21:00
Fac numai boacăne în bucătărie

Prezentatorul “Poveştirilor de noapte” Cabral şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu, au devenit oficial soţ şi soţie, în luna iunie a acestui an. Evenimentul a fost unul plin de emoţie, atât actuala doamnă Ibacka, cât şi naşa cuplului, Irina, soţia actorului Răzvan Fodor, au plâns pe perioada ceremoniei. Chiar dacă înainte de căsătorie Cabral se gândea că lucrurile se vor schimba între el şi Andreea, iată că nu a fost aşa, iar astăzi realizatorul tv este un om fericit.

“Înainte să te însori ai impresia că se vor schimba multe. Dar dacă relaţia este deja aşezată, nu se schimbă mare lucru. Cred că la mine aş mai lucra puţin la răbdare, dar doar puţin. Iar la Andreea… mi-e clar de ceva vreme că la soţie nu poţi schimba nimic, ai semnat şi asta primeşti. Noi suntem la fel, eu sunt la fel, mergem la treabă, încercăm să râdem cât mai mult, seara când mai avem putere ne uităm la un film acasă… nu s-au schimbat multe lucruri. Sunt fericit şi am avut pare de momente frumoase în această perioadă. Eu am învăţat să mă bucur din orice mic-nimic al vieţii. Dacă mă întrebi, sunt multe momente frumoase de care mă bucur. Am avut săptămâna trecută un eveniment, iar acolo a alergat la crossul de 3 km un pitic de 6 ani. Ei bine… piticul respectiv, “Pinguinul Richard” l-am poreclit noi, a avut atâta voinţă încât a alergat până la capăt! Iar în ultima tură, pentru că era evident că are nevoie de încurajări, le-am spus tuturor să vină să alerge alături de el. A venit şi Gabriela Szabo, m-am dus şi eu, am fost mulţi în spatele lui şi piticul… a alergat până la capăt! A fost un moment tare frumos”, ne-a povestit Cabral.

Pus la respect de soţie

Cabral încearcă să facă tot posibilul să fie un soţ model. Uneori reuşeşte, alteori nu. Când vine vorba despre cât de mult contribuie la treburile gospodăreşti, vedeta tv zâmbeşte. “La gătit nu mă bag, n-am nici talent şi nici răbdare, fac numai boacăne în bucătărie. Nu m-aş băga nici la treburile gospodăreşti dar… n-am încotro, mă pune Andreea să dorm pe preş, aşa că mă înham «cu drag» la ele.“


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...