2018-12-19 14:24


Faimosul pianist si compozitor Yanni ar putea veni in septembrie la Bucuresti

 |  14:47
Faimosul pianist si compozitor Yanni ar putea veni in septembrie la Bucuresti
Celebrulpianist si compozitor Yanni ar putea veni chiar in acest an la Bucuresti. AsociatiaCulturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet poarta discutii cu managementulartistului pentru a-l aduce in toamna la Bucuresti.

Yanni,pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de originegreaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albumesi hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie depasiune si talent oferind o experienta muzicala desavarsita auditoriului. Chiarsi acum, la trei decenii de cariera bogata si varsta de 57 de ani, compozitoruldeclara ca se afla “in permanenta incautarea urmatoarei etape a evolutiei sale, caci dedicandu-si atatia aniacestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu,ca si artist.”

Daca discutiile se concretizeaza, artistular urma sa concerteze in capitala in luna septembrie intr-o locatie care va fistabilita intr-un timp foarte scurt. Spectacolul face parte cadrul turneuluiTruth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfasura in Mexic,Panama, SUA, Canada,China,Europa şi America de Sud si care va include si Romania”,mentioneaza Pepino Popescu, organizatorul evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...