2017-01-22 18:25


Fanii Scorpions sărbătoresc ziua lui Klaus Meine într-un club din Capitală

 |  15:56
Fanii Scorpions sărbătoresc ziua lui Klaus Meine într-un club din Capitală

Miercuri, 25 mai este o zi speciala pentru fanii muziciirock! True Club sarbatoreste prin muzica ziua de nastere a unuia dintre cei maitari solisti rock – Klaus Meine de la Scorpions! Alina Toma va fi gazda acestuieveniment special... si tot ea va fi cea care va oferi cadou bilete laconcertul Scorpions din iunie.

Asadar, daca iti place muzica rock, muzica live,karaoke-ul...sau doar vrei sa bei un suc cu prietenii, True Club te asteaptamiercuri 25 mai, incepand cu orele 22.30 la „Break The Mic! – Karaoke cu AlinaToma”! Vino sa sarbatoresti ziua de nastere a solistului de la Scorpions –Klaus Meine! In plus...poti castiga bilete la concertul de adio al trupeiScorpions!

Klaus Meines-a nascut pe 25 mai 1948 in Hanovra, Germania. Este solistul trupei Scorpionsinca din anul 1969. In cei 40 de ani de cariera, Scorpions au lansat 21 dealbume, au vandut peste 100 de milioane de exemplare in intreaga lume si au unrepertoriu ce abunda de hituri: „Wind OfChange”, „Still Loving You”, „Send Me An Angel”, „Rhythm Of Love”, „Rock YouLike A Hurricane”, etc...

De curand,Scorpions si-au anuntat retragerea din muzica rock printr-un turneu gigant “Get Your StingAnd Blackout World Tour”,inceput in martie 2010 la Praga, urmand sa se termine la sfarsitulanului 2012. Din fericire, acest turneu trece si prin Romania, concertul urmandsa aiba loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti! Concertul este organizat deProject Events, iar biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe ! Pentru mai multe detalii,vizitati !


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image