2018-11-19 05:16


„Fără tine“, cu Dj Project! Adela Popescu încinge atmosfera fără Radu Vâlcan

 |  16:35
„Fără tine“, cu Dj Project! Adela Popescu încinge atmosfera fără Radu Vâlcan
Livia Lixandru

Adela Popescu şi-a luat adio de la vacanţă vara aceasta şi de la timpul liber petrecut cu iubitul ei, Radu Vâlcan, şi asta pentru că, Adela se pregăteşte de promovarea noului single, alături de Dj Project. Astfel că, Dj Project & Adela Popescu lansează noul single „Fără tine” cu care vor încinge atmosfera toată vara la radiouri, în cluburi şi pe litoral, acolo unde trupa va pleca începând din acest sfârşit de săptămână pentru a susţine concerte explozive, pline de hituri. Cei trei membri ai trupei Dj Project ne-au dezvăluit cum a luat naştere singlel-ul „Fără tine”, dar şi unde vor cânta în această vară.

La ce v-aţi gândit cand aţi compus ultima voastră piesă, „Fără tine“?

Adela Popescu: Cu toţii am contribuit câte putin, dar cel care se ocupă direct ca piesa să ajungă la final într-o stare perfectă este colegul nostru, Gino Manzotti. Am colaborat de asemenea cu Alex Pelin şi David DeeJay.

Dj Project: Piesa „Fără tine” este inspirată din viaţă, spune povestea unor relaţii de dragoste care ajung la final dar încercăm să transmitem un mesaj optimist care împreună cu un sound de club va da startul la buna dispoziţie.

Pe unde vă vedem vara asta? Unde cântaţi?

Adela Popescu: La mare. Vom fi pe litorulul românesc peste tot, în special în discoteca Tineretului în Costineşti.

Dj Project : În weekendul acesta plecăm la mare, acolo unde vom cânta toată vara, iar duminică vă aşteptăm la MegaDiscoteca Tineretului din Coştineşti, acolo unde se strâng de fiecare dată între 5.000 şi 10.000 de oameni, dornici de distracţie şi muzică bună.

Credeţi că piesa va avea succesul mult aşteptat?

Adela şi Dj Project: Suntem siguri de succesul pe care îl va avea „Făra tine”. Deja avem sute de mesaje pe paginile de Facebook, cele oficiale şi cele personale, ne scriu fani care ne felicită şi care ascultă piesa pe repeat deja, la numai câteva ore de la lansare, ceea ce ne bucură foarte mult.

 

Unde mergeţi în vacanţă vara aceasta?

Adela Popescu: Nu o să mai avem vacanţă, eu şi iubitul meu Radu tocmai ce ne-am întors, dar cu siguranţă o să ne răsfăţăm şi noi la mare când vom avea câteva clipe libere.

Dj Project: Ca de obicei, luam vacanţă iarna. Sezonul estival este unul plin pentru noi astfel că planurile de vacanţă le lăsăm de obicei după sărbătorile de iarnă.

Pregătesc videoclipul piesei „Făra tine”

Aţi spus că orchestraţia piesei este lucrată 100% în Germania. Ce înseamnă asta? De ce Germania?

Dj Project: Avem o colaborare de mulţi ani cu un studio din Germania de care suntem foarte mulţumiţi, înţeleg exact ce vrem, sound-ul Dj Project chiar confirmă acest lucru.

Vă gândiţi să filmaţi videoclipul în ţară sau în străinătate? În cât timp va fi gata?

Adela Popescu: În ţară vom filma videoclipul, pentru că avem locuri foarte frumoase, în special pe litoral. Este o piesă care se pretează la astfel de peisaje.

Dj Project: În săptămânile care urmează o să filmăm şi videoclipul piesei şi ne dorim să vă surprindem ca de fiecare dată cu o poveste foarte frumoasă marca Dj Project feat Adela.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09

TAGURI: Adela, popescu, dj., project, lansare, single, fara tine, radu valcan, vara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...