2018-10-24 08:02


Fata lui Obama vrea să fie fotomodel

 |  18:58
Fata lui Obama vrea să fie fotomodel

Chiar dacă tatăl ei are planuri mari pentru fetele sale, fiica cea mare a cuplului prezidenţial american visează să ajungă regina podiumurilor.

Fata, care la vârsta de 17 ani măsoară deja 1,82 metri, îşi doreşte să profite de acest avantaj pentru a deveni supermodel. Malia, care este deja un mare fan al show-urilor TV de modelling, precum “America’s Next Top Model” sau “Project Runway”, vorbeşte numai despre visul ei de a defila pe podium, ceea ce nu pare deloc pe placul tatălui ei.

“Barack e îngrozit de faptul că Malia vrea să devină model. El şi-a dorit mereu ca fiicele lui să aibă cariere tradiţionale, precum cea de avocat sau de medic”, a declarat o sursă de la Casa Albă, citată de libertatea.ro

Cu toate acestea, mama tinerei, Michelle, e cea care o încurajează permanent şi e încântată de alegerea fetei sale. În plus, se pare că de aceeaşi părere sunt şi reprezentanţii agenţiilor de modele, care sunt convinşi că fiica lui Obama ar putea avea o carieră de succes în modelling şi să devină regina podiumurilor. “Malia ar ajunge imediat pe coperţile revistelor”, a precizat un reprezentant de la Storm Model Management.

Frumuseţea fetei i-a vrăjit deja pe mulţi bărbat, un bărbat din Kenya, avocat a îndrăznit chiar să-i ceară mâna în schimbul a 50 de vaci, 70 de oi şi 30 de capre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21

TAGURI: obama, fata, fotomodel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


”ADEVăRUL” E Că
21 Aug 2015

are și față de așa-ceva :)))))) N-aveți niște banane să le dați? Iar faptul câ ăla din Kenya a vrut-o de nevastă, înseamnă că și el este o ”frumusețe” rară sau că din punctul lor de vedere, frumusețea (la ei) se măsoară altfel!
CROCODILUL FLAMAND
24 Aug 2015

NO COMMENT...AVEM SI NOI O EBA BOTOXATA SI ANALFABETA... A AJUNS SI LA BRUXELLES..DAR MACAR COPIII LUI OBAMA VORBESC LIMBA MATERNA...NU CA BEIZADELELE GANGAVE SI TROGLODITE DE LA NOI...SUCCESURI LA OAMENII CARE NU VREI SA VORBESTI CU TINE...DE AIA TRE SA DISPARA NEPOTISMUL...UITE LA CE DUCE...BEIZADELE RAZGAIATE DE TOT FELUL DE LACHEI
Random imageUltimele stiri


loading...