2017-01-23 06:33


Festivalul “Cultura Urbană”. Smiley, desculţ pe scenă, la Târgovişte

 |  15:10
Festivalul “Cultura Urbană”. Smiley, desculţ pe scenă, la Târgovişte

Aflat la Târgovişte la cea de-a doua ediţie a Festivalului “CulturaUrbană”, Smiley a electrizat publicul de cum a urcat pe scenă.Nonconformist şi extrem de relaxat, artistul s-a simţit pe scenă ca acasă şiprimul lucru pe care l-a făcut a fost să se descalţe, gest care a fost ovaţionatfrenetic de târgovişteni. Probabil că reacţia publicului i-a dat atât de multăenergie lui Smiley, încât acesta s-a transformat într-un foarte bun atlet,stând în mâini câteva zeci de secunde. Pentru tot acest efort fizic, miile defani târgovişteni i-au mulţumit arătându-i că ştiu toate versurile cântecelorlui până aproape de miezul nopţii.

Mărgineanu a cântat o piesă dela Taxi

Festivalul “Cultura Urbană” de la Târgovişte a fost sâmbătă seara scena unuieveniment inedit. În cadrul concertului lui Mihai Mărgineanu, Dan Teodorescus-a văzut nevoit să urce pe scenă pentru a-şi “cere drepturile” asupra piesei“Te iubesc, nevastă”. Totul a început când solistultrupei Taxi, aflat în spatele scenei în zona rezervată artiştilor, şi-a auzitnumele rostit de prietenul său, Mihai Mărgineanu care tocmai evolua alături debandul lui în faţa publicului târgoviştean. Mărgineanu a avut surpriză de a-lavea coleg de scenă pe bunul său prieten, Dan Teodorescu. Astfel, cei doi au făcutdeliciul târgoviştenilor într-un duet susţinut atât de vocile extraordinare,cât şi de o prietenie care îi leagă de mulţi ani.

Publicul târgoviştean a mai avut ocazia de a participa la concerte susţinutede Horia Brenciu, Amadeus, Ianna, Felicia Filip şi mulţi alţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image