2019-02-23 04:53


“Fifty Shades of Grey”, erotism SF prost înţeles în realitate

 |  19:44
“Fifty Shades of Grey”, erotism SF prost înţeles în realitate
Gabriela Dumba

În romanele din seria “Fifty Shades of Grey”, un bestseller erotic, personajul principal Christian Grey mânuieşte la perfecţie biciul, cravaşa şi cătuşele şi o iniţiază pe tânăra Anastacia Steele în arta sadomasochismului, fără a comite nici o stângăcie. În viaţa reală, însă, lucrurile sunt ceva mai complicate, iar pompierii londonezi pot depune mărturie. După apariţia romanelor scrise de E.L. James, în 2012, intervenţiile vizând cătuşe blocate sau penisuri rămase captive în locuri nepotrivite s-au multiplicat peste măsură în capitala britanică.

“Păstraţi întotdeauna cheile în apropiere”, a implorat, luni, brigada de pompieri din Londra, care a fost nevoită să intervină de 79 de ori în ultimul an pentru a elibera de cătuşe cuplurile care au dorit să îşi condimenteze viaţa sexuală şi de nouă ori pentru a “elibera” un sex masculin de inelul său penian.

“Sfatul nostru este simplu: dacă inelul nu intră, nu forţaţi! Va fi dureros şi în plus veţi pierde mult timp sunând la serviciile de urgenţe, încercând să ne contactaţi", spun pompierii londonezi. Ei s-au confruntat cu tot felul de cazuri, dintre care unele par greu de crezut, precum cel al unui bărbat al cărui penis a rămas prins într-un aspirator sau acela în care au fost nevoiţi să ajute un individ care nu mai reuşea să îşi scoată penisul dintr-un prăjitor de pâine.

“Cele mai multe dintre accidentele pentru care oamenii noştri au fost chemaţi ar fi putut fi evitate cu puţin bun simţ”, a declarat ofiţerul Dave Brown. “Nu ştiu dacă este vorba de un efect al trilogiei «Fifty Shades of Grey», dar numărul de incidente cauzate de cătuşe rămase blocate a crescut. Ceea ce ştiu, însă, este faptul că, atunci când echipajele noastre ajung la faţa locului, cele mai multe dintre victime se înroşesc în 50 de nuanţe”, a adăugat acelaşi pompier londonez.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31

TAGURI: fifty, shades, of, grey, erotism, sf, christian, grey, sadomasochism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...