2019-02-21 22:09


Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita ei. Iată IMAGINI cu proaspetele mirese!

 |  21:56
Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita ei. Iată IMAGINI cu proaspetele mirese!

Etta Ng Chok Lam, fiica starului filmelor cu arte marţiale Jackie Chan, a confirmat că s-a căsătorit cu iubita sa, Andi Autumn, o vedetă a internetului, potrivit bbc.com.

Etta Ng Chok Lam, în vârstă de 19 ani, a publicat pe contul ei de pe platforma de socializare online Instagram o fotografie cu ea şi Autumn, o canadiancă în vârstă de 31 de ani, îmbrăcate în rochii albe şi ţinând în mână un certificat de căsătorie datat 8 noiembrie 2018.

Ng a scris sub fotografie mesajul "unite prin iubire şi lege, ziua căsătoriei noastre".

Ng este fiica lui Jackie Chan şi a actriţei şi fostei regine a frumuseţii Elaine Ng Yi Lei, care a anunţat că este însărcinată şi că a avut o relaţie cu starul în 1999, deşi cei doi nu s-au căsătorit, citeaza Mediafax.

Ng şi Autumn s-au cunoscut în 2017 şi s-au mutat în Canada în octombrie anul trecut, dar Jackie Chan nu a aprobat relaţia.

În luna aprilie, Ng a cerut ajutorul fanilor într-un clip publicat pe platforma YouTube care a devenit viral. În acel videoclip, Ng spunea că ea şi Autumn sunt pe punctul de a deveni persoane fără adăpost şi dădea vina pe părinţii ei "homofobi".

Mama lui Ng a replicat că, dacă nu au bani, tinerele ar trebui să îşi găsească nişte slujbe şi nu să profite de celebritatea lui Jackie Chan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-27

Mai multe imagini:
Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita ei. Iată IMAGINI cu proaspetele mirese!
zoom

TAGURI: Jackie Chan, Etta Ng Chok Lam, Andi Autumn
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
27 Noi 2018

Ei bine, se cam stie ca barbatilor heterosexuali le place cafeaua mica si neagra, iar femeilor, mare si tare...La homosexuali, lor le place salamul, iar fetelor, " limbi de ciocarlii in aspic"...Si in acest caz , sa fie cu noroc(***) iar batranul karatist, sa scoata ceva manglotzi de la chimir, ca fetele sa-si faca luna de miere, pe tarmurile insulei unde s-a nascut celebra poeta a antichitatii grecesti, Sappo...(*** daca ne-am lua dupa aparente, adica cea mai batrana dintre pasarici, scoate limba si "face cu ochiul", ar trebui sa tragem concluzia ca deja i-a pus gand "bun" tinerelei, adica are de gand sa "calce in strachini", poate ca -cine stie- a profitat si ea "de conjunctura/, Voia doar ceva prospatura..."
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...