2017-01-21 08:17

MONDEN


Fiica de 10 ani a lui Will Smith, în rolul principal în musicalul “Annie”

 |  18:47
Fiica de 10 ani a lui Will Smith, în rolul principal în musicalul “Annie”

Deja devenită un fenomen în lumea muzicii pop, Willow Smith, fiicaactorului Will Smith, negociază pentru a juca rolul principal în remake-ulfilmului musical "Annie.

Will Smith, tatăl cântăreţei în vârstă de 10 ani, analizează împreună custudiourile Sony potenţialul acestui remake. Menţinând afacerea în familie, elva produce filmul prin propria companie, Overbrook Entertainment.

Nu au fost încă fixate toate detaliile, dar este posibil ca rapperulJay-Z, care a lucrat cu Willow la hitul "Whip My Hair", să colaborezepentru realizarea coloanei sonore a filmului.

Jay-Z a inclus cel mai celebru cântec al lui Annie într-unul dintre celemai mari hituri ale sale, "Hard Knock Life".

Musicalul "Annie", lansat în 1982 şi regizat de John Huston,s-a bazat pe o piesă de teatru de pe Broadway, jucată în timpul crizei din1930. Filmul, în care rolul principal a fost interpretat de Aileen Quinn, aprimit două nominalizări la Oscar.

Willow, fiica starului filmului "Bărbaţii în negru/ Men inBlack", Will Smith, şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, calcă pe urmelefratelui său Jaden în ceea ce priveşte lansarea într-o carieră artistică la ovârstă fragedă. Jaden Smith, în vârstă de 12 ani, a jucat în filmul"Karate Kid", lansat anul acesta, dar şi alături de tatăl său, înfilmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", şi în"Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still".

Willow Smith a apărut alături de tatăl ei în filmele "Legendăvie" şi "Kit Kittredge: O fetiţă americană" şi a asigurat voceaunui personaj din animaţia "Madagascar 2".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image