2016-12-06 21:54

MONDEN


Fiica lui Johnny Halliday, goală şi beată pe străzile din Paris

 |  15:44
Fiica lui Johnny Halliday, goală şi beată pe străzile din Paris

Fiica lui Johnny Halliday, actriţa franceză Laura Smet, a fost reţinută de poliţişti în timp ce se plimba goală şi beată pe stradă, în apropierea locuinţei sale din centrul Parisului, vineri, la ora locală 8.30. "Poliţiştii, care au fost chemaţi de un vecin, au găsit-o goală, în apropierea locuinţei ei, şi în stare avansată de ebrietate", a spus o sursă din poliţie citată de AFP. Poliţiştii au dus-o la secţie şi au lăsat-o să se trezească într-o celulă, după care actriţa a putut pleca, informează Mediafax.

Laura Smet s-a remarcat în 2002 în filmul "Les Corps impatients" şi a mai jucat în aproximativ 10 filme de cinema şi televiziune. În 2007, ea a părăsit platourile de filmare la un lungmetraj din cauza unor "probleme de sănătate şi a oboselii". În ianuarie 2010, ea a fost internată după ce a luat medicamente cu alcool.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14

TAGURI: Johnny Halliday, Laura Smet, fiica, goala, beata, parisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)
Laura-Ioana Andrei a câştigat finala de dublu a turneului ITF de la Cordenons (Italia) Perechea Laura-Ioana Andrei/Anastasia Zaritska (România/Ucraina) a câştigat, vineri, proba de... 03 Dec 2016 | (0)